Har du plikt-sex med partneren din?

Kvinner som mangler lyst, kan i noen tilfelle la seg gå med på sex med sin partner bare for at han skal bli fornøyd, skulle hun få velge ville hun helle ha sovet. Er det ok å la mannen få seg et nummer- når hun egentlig ikke vil?

Nei. Det synes jeg slett ikke.

– Fordi det er hennes kropp, og det er ikke fritt vilt om han er kåt og hun vil sove. Kanskje er det starten på slutten for dette paret, om han ikke får «tømt seg» når det måtte passe seg slik, men da får det heller bare bli slutt.

Ingen forhold varer over tid om ikke også sexen klaffer. Man må være villig til å gi og ta i alle av forholdets faser, men man kan ikke forlange å ha sex med en person som ikke har lyst.

– Faktisk er det mannen sitt ansvar å få henne i det rette humøret, den rette stemningen, og på gli til å få nok lyst. Nå mener jeg ikke at man skal gå så langt at kvinner skal ligge langflate og hige etter pikk i ett sett, det tar seg ikke ut, men mannen skal være såpass mann, at han får henne interessert i seg, og sex.

– Mødre med små barn har mangel på det meste, ikke minst søvn. Da kan man ikke forlange at hun hun etter fjerde amming kl 05:42 skal rulle seg rundt å være det sex-dyret mannen så gjerne vill at hun skal være. Mulig kan han få slippe til, men ikke kjeft på henne om hun sovner under akten.

– Så kan man selvsagt diskutere til man blir blå i trynet, om det er feil å ikke tilfredsstille mannen man elsker, bare for sexens skyld. Eller om man skal se mellom fingrene på det og sette ræva i været å la han gjøre seg ferdig.

Om hun er kåt og vil ha pikk så er det selvsagt ikke en selvfølge at han må stille ‘opp’ på øyeblikket heller, reglene må gjelde for begge parter må vite. Et godt parforhold kan umulig fungere uten et godt sexliv, men det betyr ikke at den som vil ha sex i tide og utide kan forlange det når det måtte passe vedkommende best.

Skal ikke sex være godt for begge, og skal det ikke være på begges premisser? Drit i å ha plikt-sex fordi du synes du må. Ha heller vellykket og dyrisk god sex når du er kåt og vet du kan få det fordi den andre også vil, og ikke må.

 

Foto: Flickr/  dhani_1979

Vargas

8 thoughts on “Har du plikt-sex med partneren din?

 1. Vell, jeg er enig i mye som blir sagt her. Men at det er mannen sitt ansvar!! What!?!?! Er det rart mange menn ikke forstår seg på «likestillingen» som er ute og går? Hvor skal likestilling gjelde, og hvor skal den opphøre?
  Å ta initiativ til sex er begge parters oppgave i forholdet. Det kan fort bli krise når mannen aldri opplever at hun tar noe initiativ – da blir det fort til at mannen får nettopp denne følelsen av at damen bare ligger med ham for å tilfredstille ham. Dette vil jeg også tro ville skjedd om det var omvendt.
  Hva om mannen aldri tok initiativ til å ha sex med damen? Hvilke signaler ville sendt ut? Hvordan ville damen taklet om mannen aldri tok initiativ, mens hun måtte ta initiativ hver bidige gang?
  Nei på dette punktet tror jeg du bommer så til de grader….
  At det å ha sex med sin partner ikke er en plikt er jeg enig i. Men så har det seg også slik at om man så ofte ikke har lyst, så er kanskje forholdet allerede over? Om damen eller mannen som ikke orker sex ikke klarer å se dette selv og ta i et tak for å ta ansvar for sin egen sexualitet, da er vel forholdet heller ikke så viktig heller?

  1. Hei kirie

   Det stemmer nok at det er mannens ansvar i å få sin partner på glid, om HAN vil ha sex. Om hun ønsker å få seg et nummer så er det selvsagt hennes ansvar.
   Planlagt sex er sjeldent noen suksess, mulig for noen, men de fleste ønsker at dette skal falle seg naturlig. Ingen kan ha ansvaret for alltid å ta initiativet.
   Slik fungerer ingen forhold i lengden.

   Om den ene ikke ønsker sex der og da, så si det rett ut, og forklar hvorfor. Det har svært sjeldent noe med at man ikke er glade i hverandre lengre.
   Man kan være sliten, trøtt, foretrekker søvn foran sex. En ærlig sak som bør respekteres av den andre.

   Forholdet må ikke være over fordi man lar være å ha sex i en periode, tvert i mot. Det kan være nok til at man finner nye gleder når man først igjen finner tid og ikke minst lyst igjen.

   Takk for dine kloke ord, stikk gjerne innom igjen kirie.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.