Hello, My name is Mr. Grey- Christian Grey

Du har selvsagt en våt drøm om å få oppleve Anastasias voldsomme møte i alle meninger av ordets betydning, med selveste Christian Grey.

Anastasia Steel´s liv forandret seg den dagen på kontoret da hun møtte han første gang.  «Fifthy Shades of Grey» og de to andre bøkene i trilogien av forfatter E.L James, om møte mellom kvinne og mann, Anastasia og Christian er lest av millioner av mennesker verden over.

Hvorfor det?

Fordi det hele ender i et vovet og forbudt forhold som til slutt ender med at…

– Det kan man selvsagt ikke avsløre. Du har kanskje ikke lest bøkene, da er du blant noen få som enten ikke liker genren, ikke leser bøker, eller tror du vet det meste fra før, og det kan jo hende du gjør.

– Disse bøkene har pirret en nysgjerrighet hos mange millioner mennesker som er nysgjerrig på det forbudte, litt kinky og kanskje få impulser som kan brukes på egen partner. Eller har du kanskje skuffen full av håndjern, silkeskjerf og pisker i alle fasonger og farver?

– Når trilogien nå skal ende på kino-lerretet, vil du nok angre på at du ikke valgte å lese boka eller bøkene først. Christian Grey kan komme til å overraske deg, og mange andre som faktisk har lest bøkene.

Foto: Keepcalm-o-matic.co.uk

 – Mange kvinner og helt sikkert noen menn, vil se på rollefiguren Mr. Grey som den ultimate mann, mannen med stor M. Han som har suksess med alt han gjør, både innen business, kvinner og med livet forøvrig.

Kan han finnes utenom bøkene, filmene og i din våte drøm?

– Den britiske Erika Leonard (50), som hun egentlige heter er kvinnen som skapte Christian og Anastasia i sine tre bøker i sjangeren erotisk thriller. Serien har gjort Leonard uhorvelig rik. Bøkene er solgt i mer enn hundre millioner eksemplar og oversatt til 45 språk, foreløpig, i Norge er de solgt i mer enn en halv million eksemplar.

Hvorfor det?

– Jo fordi vi er nysgjerrige, det som kan være dyneløftende og avslørende tiltaler oss, og når Christian Grey binder Anastasia fast i sengen, binder silkeskjerfet rundt øynene hennes, mens han stryker en finger over hennes allerede stive brystvorte, holder vi på å falle av godstolen.

Sidene er leses raskest akkurat da.

Du håper at de skal fortsette lenge, og det gjør de.

Mr. Grey vet hva hun vil, noen ganger får hun det, som oftest ikke. Christian elsker å gjøre kvinnene sine kåte og våte, men han er ikke alltid villig til å gi de det de higer aller mest etter.

Regi for den kommende filmen om det eksentriske paret er det Sam Taylor-Johnson (46) som har fått. Hvem som skal spille Anastasia og Christian er bestemt, men foreløpig ikke publisert.

– Robert Pattinson (27) i rollen som Christian Grey er nevnt, Alexis Bledel (32) som Anastasia er det også veldig lav odds på. Spennende blir det ihvertfall å se hvem det blir. En film som vil få enorm oppmerksomhet verden over når den har premiere 1. august 2014, merk deg datoen allerede nå.

Hadde du passet inn i en av rollene?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.