Her er de 40 IDOL semifinalistene 2013!

IDOL har 10 årsjubileum i år, og det vil de markere med å plukke ut 10 fantastiske finalister som skal kjempe om å vinne den meget gjeve tittelen årets IDOL-vinner 2013 samt platekontrakt, heder, spalteplass og ære. 

Nivået på årets IDOL deltagere har vært skyhøyt, og det er virkelig kamp om de siste plassene. Her blir det underholdning på øverste hylle hver eneste fredag fram til en vinner står alene enten i Oslo-spektrum eller Telenor Arena en gang i mai.

Nå er det du som bestemmer hvem som skal gå videre til finalen. Det skal reduseres fra 40 til 10. Hver fredag vil det gå to videre og til slutt vil det være en finalegruppe på 10 artister som er får lov til å være med på blant annet å spille inn musikkvideo.

En av disse 40 er vinner av IDOL 2013 Foto:  Thomas Reisæter TV2.no

Dommerne har i realiteten gjort jobben sin, nå skal de bare sitte å gi god eller dårlig kritikk og sitte å se pene ut hver fredag fram til en vinner skal kåres. Husk at det nå er er opp til deg å bestemme hvem som bør gå videre.

Nervene har ligget tett utenpå de fleste deltagerne både for presset og prestasjonene har vært formidable. Allikevel er det nå konkurransen egentlig begynner. IDOL er for de som tåler presset og for de som ønsker mest å vinne.

Har du funnet din favoritt og vil se vedkommende videre i IDOL så bør du svi av et par kontantkort hver eneste fredag fram til finalen. Bare på den måten er det ditt IDOL som kommer lengst.

Nå begynner alvoret, det er bare å glede seg! 19 gutter og 21 jenter danner de 40 i semifinalen i IDOL 2013.

For å bli bedre kjent med og å lytte til de 40 artistene som har sluppet gjennom nåløyet så kan du se og høre disse HER

Kilde: TV2.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.