Her er filmens Christian Grey og Anastasia

Endelig er det klart. Dakota Johnson (23) skal spille mystiske, sensuelle og etterhvert svært så forelskede Anastasia. Charlie Hunnam (33) har fått den meget krevende rollen som selveste Christian Grey fra bøkene «Fifthy Shades.» Filmen skal være ferdig allerede neste sommer. 

– Dakota er nok ikke kjent for så mange store roller og det er muligens et noe overraskende og anonymt valg, allikevel en unik sjanse for skuespilleren selv å vise seg for et meget stort publikum. Utvilsomt hennes livs sjanse til å få sitt navn høyt opp på Hollywood-himmelen. Dakota Johnson er datter av skuespiller paret Don Johnson og Melanie Griffith.

Bare det setter jo noen krav alene. Dakota har en rolle i filmen «The Social Network» fra 2010. 

– Charlie Hunnam er heller ikke noen superstjerne og minst like overraskende som valget av Anastasias skikkelse. Hunnam var ikke blant forhåndsfavorittene, ei heller nevnt som noen kandidat på forhånd. Charlie vil bekle rollen som Christian Grey og har bevist at han er en god skuespiller. Mest kjent er han fra rollen i TV-serien «Sons of Anarchy» da som «Jackson Teller.» Dette er åpenbart hans livs sjanse til å bli nevnt blant de største.

Anastasia Steel´s liv forandret seg den dagen på kontoret da hun møtte han første gang.  «Fifthy Shades of Grey» og de to andre bøkene i trilogien av forfatter E.L James, om møte mellom kvinne og mann, Anastasia og Christian er lest av millioner av mennesker verden over.

Hvorfor det?

Fordi det hele ender i et vovet og forbudt forhold som til slutt ender med at…

– Når trilogien nå skal ende på kino-lerretet, vil du nok angre på at du ikke valgte å lese boka eller bøkene først. «Christian Grey» kan komme til å overraske deg, og mange andre som faktisk har lest bøkene.

 

Mange kvinner og helt sikkert noen menn, vil se på rollefiguren Mr. Grey som den ultimate mann, mannen med stor M. Han som har suksess med alt han gjør, både innen business, kvinner og med livet forøvrig.

Kan han finnes utenom bøkene, filmene og i din våte drøm?

– Bøkene har pirret en nysgjerrighet hos mange millioner mennesker som er litt mer med på det forbudte, litt kinky og kanskje få impulser som kan brukes på egen partner. Eller har du kanskje skuffen full av håndjern, silkeskjerf og pisker i alle fasonger og farver?

– Den britiske Erika Leonard (50), som hun egentlige heter er kvinnen som skapte Christian og Anastasia i sine tre bøker i sjangeren erotisk thriller. Serien har gjort Leonard uhorvelig rik. Bøkene er solgt i mer enn hundre millioner eksemplar og oversatt til 45 språk, foreløpig, i Norge er de solgt i mer enn en halv million eksemplar.

Hvorfor det?

– Jo fordi vi er nysgjerrige, det som kan være dyneløftende og avslørende tiltaler oss, og når Christian Grey binder Anastasia fast i sengen, binder silkeskjerfet rundt øynene hennes, mens han stryker en finger over hennes allerede stive brystvorte, holder vi på å falle av godstolen.

Bøkene har solgt i rekordopplag verden over, nå begynner filminnspillingen til det som kommer til å bli en kassasuksess av en annen verden, om spådommene slår inn. Millioner av mennesker har lest bøkene som nå blir film.

Sam Taylor-Johnson (46) skal stå får regien i denne filmen som mange har store forventninger til. Også det en overraskelse da det var forventet  en mannlig regissør til denne krevende jobben. Hovedsaklig fordi det er en mann som har hovedrollen.

Filmen om Anastasias møte med playboyen Christian Grey er satt til 1. august 2014. Du kan allerede nå begynne å glede deg.

 

Vargas

 

Foto: Flickr/ ForFashionTV og  zennie62

2 thoughts on “Her er filmens Christian Grey og Anastasia

 1. Dakota Fanning er ikke akkurat en ukjent skuespiller. Av dameskuespillere i den alderen er det ikke stort mange med lengre rolleliste og større stjerne i Hollywood. Sons of Anarchy er heller ikke film men en TV-serie. Greit å gjøre research utenom kjendis.no når man har så forbløffende lite peiling.

  1. Skjellerud

   Du må lese innlegget før du kommer med usaklig kritikk. Åpenbart hvem som har liten peiling. Research er ikke gjort via kjendis.no der du holder til tydeligvis.

   Det står ikke skrevet noe om at Dakota er ukjent, det står hun ikke er kjent for de helt store roller.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.