Her skal Justin Bieber bo under Norgesbesøket

Justin Bieber kommer til Norge for å holde tre meget omtalte konserter 16. 17. og 18. april i Telenor Arena. Verdensstjernen skal ikke bo i Oslo sentrum, men på ærverdige Holmenkollen Park Hotell. 

– Luksushotellet, som ble bygget i 1894, har flere luksussuiter. Det er likevel ”Executive Suiten” som er den største med sine 150 kvadratmeter, og det er trolig her Justin vil koble av mellom sine tre konserter på Telenor Arena.

– Nær 75000 elleville «Beliebers» har billetter og har gledet seg et år på disse tre konsertene, og det er ventet at hovedstaden blir snudd på hodet av norske Justin Bieber fans. Kloke rektorer på Sunnmøre har til og med flyttet tentamen for at elevene skal få kunne dra til Oslo får å oppleve den største popstjernen i verden siden Michael Jackson, mange tror og mener Justin blir større.

Holmenkollen Park Hotell er blant de flotteste i landet og en suite koster 15000,- pr. døgn. Det spiller ikke så stor rolee for q9. åringen fra Canada, han er blant de rikeste under 20 år i hele verden. I 2012 tjente han nær 1 milliard kroner.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vMYQjo6bAi4[/youtube]

Suiten artisten skal bo på har eget konferanserom, peisestue, spisestue, to soverom og to luksuriøse bad. Så det skulle ikke være mangel på plass hos Biebes mens han bor i Norge.

– På forrige Norgesbesøk bodde Justin på Clarion Hotel Royal Christiania midt i Oslo sentrum. Nå må fansen komme seg opp i Holmenkollåsen, ca 15 minutters biltur fra sentrum om de skal få se sitt Idol vinke fra vinduet.

– I følge Arrangør og politi har de alt under kontroll før det braker løs, sist gang Justin Bieber var i Norge i mai 2012 hadde ingen kontroll på noe som helst. Mengden av «Beliebers» tok både daværende arrangør og politi på senga.

Om du er usikker på hvordan dette blir for deg, så har «Atomic Soul», arrangør for de tre konsertene i Telenor Arena satt opp noen konsertvett-regler for at du skal komme så godt forberedt som mulig.

Generell konsertvett
• Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom dagen og kvelden!
• Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april, og det norske været kan være uforutsigbart.
• Hold deg sammen med dem du skal på konsert med. Gjør gode avtaler på hvor dere skal møtes om dere skulle komme bort fra hverandre.
• Lytt alltid til beskjeder fra arrangør, politi, vakter, helsepersonell og andre som jobber på arenaen.
• Ta godt vare på hverandre! Ikke press i køen og hold dere rolige. Alle vil få plass inne på arenaen, så ingen grunn til å stresse. Hvis du vil ut av mengden kan du gå ut til siden, og trekke deg tilbake til et området med mindre trykk.
• Ingen harde gjenstander vil være tillatt å ha med seg inn på arenaen. Dette gjelder også paraplyer, flasker, brus bokser etc.
• Profesjonelt foto- og videokamera er ikke tillatt. Du kan ta med deg mobilkamera eller kompakt kamera uten profesjonell linse.
• Vi anbefaler på det sterkeste at alle under 13 år går i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett til konsertdagen.

Dørene åpner kl 18: 30 alle dager. Husk at du som har plassbillett trenger ikke å stå i kø før konserten.

Kilde: SeogHør.no

Vargas

 

4 thoughts on “Her skal Justin Bieber bo under Norgesbesøket

 1. 70 000 stk. Bieber-fans, hvorav kanskje mindre enn en kvart promille av disse kjenner til historien om Skammens Arena. Skammens Arena er en langt bedre betegnelse på arenaen enn Telenor Arena. Hvorfor Skammens Arena? Fordi denne arenaen ble bygget som en idrettsarena hvor det skulle ligge kunstgress, og hvor fotballen og andre aktiviteter som fordrer kunstgress skulle ha sin plass. Tomten på 40 mål er Bærum kommunes bidrag til et gedigent spleiseprosjekt. (Glem ikke at Bærum kommune er både deg og meg.) Kommunen ønsket derfor å finne privat og risikovillig kapital som kunne skytes inn i arenaprosjektet slik at byggingen idrettsarenaen kunne realiseres. (Tomten og 50 millioner kroner lå allerede i potten) «Jeg vil hjelpe til» sa den «blaa onkelen» Kjell Christian Ulrichsen. Det var vel slik at han muligens hadde rykte på seg for å være Bærums snille onkel som med sin overflod skulle gi yte sin skjerv til lokalmiljøet. Bærum kommune gikk på limpinnen og lot Kjell Christian Ulrichsen bli hjemmelshaver for hele arenatomten. Men var det trygt å gi ham dette kun basert på løfter og tillit? Nei så definitivt ikke. Du verden så galt dette holdt på å gå. Denne grådige finansspekulanten Ulrichsen engasjerte sin sambygding Diderik B. Schnitler, og klarte på uforklarlig lett vis å kaste ut sporten og kunstgresset egentlig før noe av dette hadde kommet ordentlig i gang. Hvorfor?
  Arenaen er langt mer verdt på det åpne markedet som er ren konsert- og messehall, enn en flerbruksarena med kunstgress. Kjell Christian Ulrichsen og Diderik B. Schnitler pekte regelrett nese med Bærum kommune og folket og rev i en ren selvtektshandling ut kunstgresset øyeblikkelig etter at Stabæk Fotball spilte sin siste kamp i arenaen den 20 november 2011. Stabæk og idretten ble i praksis brukt som en brekkstang av Ulrichsen for å sikre seg et av de mest verdifulle næringsanleggene i Norge! Heldigvis har vi en oppegående grasrot her i Bærum, og som i snart 2 år har gjort kraftig anskrik mot finansakrobatene Ulrichsen og Schnitlers ransforsøk av arenaen på Fornebu. Derfor er det viktig at du som sannsynligvis uten motforestilling har kjøpt billett til Bieber-konsertene i Telenor Arena er klar over at dette bidrar til fortjeneste i disse kyniske næringslivsaktørenes lomme. Ikke et vondt ord om Justin Bieber, men dersom dere aner at konsekvensen av å delta på arrangementer i Telenor Arena er at dere forer Kjell Ulrichsen med fortjeneste, ville dere ganske sikkert tenkt dere om mer enn én gang. Den klare oppfordringen blir derfor: Vær bevisste – Boikott Telenor Arena!

  1. Hei Bjarne

   Imponerende at du klarer å gjøre året store happeningen for alle norske ungdommer i Norge til en Vandetta mot Telenor Arena. Du burde selvsagt skamme deg. Men er så full av hat mot de som tok i fra deg fotballstadion at du ser ikke hvor dum du ser ut.
   Ikke en eneste Belieber bruker en eneste kalori på at noen andre burde ha eid scenen verdens største pop-ikon skal opptre på.

   Du får prøve å holde deg til hva blogginnlegget faktisk handler om, i stedet for Stabæks bitre kamp mot Telenor Arena. Dette blir bare patetisk Bjarne.

   Vargas

   1. Din historieløshet og ignorans er rungende Mr Vargas! Vi har kjempet denne kampen i snart 2 år. Mot byråkrater, mot korrupsjon mot grådige næringslivsinteresser. Og du avviser det kort og kontant med beskrivelser som «dum» og «patetisk». Du forstår åpenbart ikke alvoret i denne saken, og lar deg heller bedøve av massene. Vi er på ville veier.

    1. Bjarne Bjarne, Bjarne

     Du vet ingenting om min kunnskap om hva dere i Stabæk bedriver eller ikke. Dette innlegget handler ikke om Telenor Arena.
     Ei heller ikke om Bærum-sossenes kamp mot overmakten. Dette innlegget handler om Justin Bieber og hvor han skal bo under Norges-oppholdet.
     DU er åpenbart på ville veier Bjarne.

     Ingen norske Bieber-fans er interessert i din sutring rundt eierskapet til Telenor Arena, for å være helt ærlig, det er ikke jeg heller.
     Du må nok finne deg et annet forum å klage i Bjarne.

     Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.