Hjem til Jul?

Alle som studerer utenbys, jobber hjemmefra eller av andre grunner ikke er hjemme i store deler av året, elsker å reise hjem til jul. 

Hva er vel bedre enn å komme hjem til de som betyr mest i den tiden av året det er mørkt og kaldt, da de nærmeste betyr så uendelig mye. De som er så lett å savne når man ikke ser de på lang lang tid.

– Ikke alle får være sammen med sine nærmeste til jul av ulike årsaker. En god og varm tanke er en liten erstatning, men å høre stemmen til de nærmeste hjelper alltid. Kan du klare å komme hjem til jul så er det selvsagt en glede for alle som gleder seg over ditt nærvær. Det er langt fler enn du tror.

Du er så viktig for så mange. Jula blir ikke det samme uten deg. Kom hjem min kjære.


Å reise hjem til jul gir sjelefred og sinnsro. Man får krefter til å begi seg ut på nye oppgaver i det nye året vell-vitende om at man alltid er velkommen hjem.

Å komme hjem til jul der det lukter «hjem» er en glede mange sitter igjen med i lang tid. Høre julemusikken kime i det du kommer inn, den gode klemmen fra de man ikke har sett på så alt for lenge, lukten av mat, følelsen av godhet og nærhet til de som betyr mest.

Alle elsker å komme hjem til jul! Du bør reise hjem til jul!

 

Vargas

Foto: mellow_stuff

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.