The Hobbit The Desolation of Smaug

Du har sett de tre første filmene om ringen. Ringenes Herre. Trilogien som for mange er den ultimate eventyr historien kampen som utkjemper seg mellom de onde kreftene som vil ha ringen. Den helt spesielle ringen med uante krefter og styrke. De gode vil gjøre alt for  beholde den.

De som er med er Orlando Blom som Legolas, Christopher Lee som den fryktede Saruman,  Elija Wood i rollen som Frodo kommer nå med igjen, Cate Blanchett returnerer i rollen som Galadriel og Gandalf i Ian McKellens skikkelse er også med.

«Hobbiter» forekommer i bøkene om «Hobbiten» og Ringenes Herre av J.R.R Tolkien. Hobbitene er nok små og tilsynelatende ubetydelige, men tross sine ufullkommenheter, er det nettopp «Hobbiter» som Bilbo, Frod og Sam som viser seg å være de virkelige heltene i Tolkiens bøker.

Alle meget kjente figurer fra Ringenes Herre filmene.

– «Hobbiter» er på størrelse med barn i småskole og har store hårete føtter. Derfor bruker de sjelden sko. De er et fredsommelig folk som ikke bryr seg så mye om verden utenfor sitt eget land.

thorin-dosFILM THE HOBITT

– Den nye trilogien startet i fjor med «The Hobbit,» fortsetter nå snart med «The Hobitt The Desolation of Smaug» som film nr to,  så den siste, «There and back again» med premiere 18. juli 2014. Du som elsker LOTR har mye å se fram til. De tre «Hobbiten» filmene er som kjent i handlingen om hva som skjedde før de tre LOTR filmene.

For alle som elsker LOTR, er dette filmene det ventes mest på i tiden kommer. Produsent er som for alle filmene om de mektige ringene, Peter Jackson.

Ventetiden er snart over.

Det er kun 65 dager til premiere. 13. desember står verden still. Din favoritt-serie på kino lever videre. Millioner har ventet i spenning et år.

Kilde: The Hobbit-movie.com

 

Vargas


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.