Høstferien må ikke bli kjedelig!

Høstferien kommer ikke mange ukene etter sommerferien, men er like kjærkommen for de fleste som får muligheten til å ta noen dager fri et par måneder før jul.

Fortrinnsvis er det skoleelever og lærere som får ferie i starten av oktober, men alle som planlegger godt kan legge inn noen fridager i forlengelse av helgen for å kunne ta fri sammen med barn som har fri fra skolen.

– Høstferien må ikke bli kjedelig, det er litt opp til hver og en hvordan man legger opp fridagene. En flyreise til varmere strøk koster ofte mye penger. Hva med en sykkeltur sammen med gode venner, eller en hyttetur på fjellet? Mulighetene står i kø for alle som ønsker å gjøre noe annet enn å bare sitte hjemme i ferie-uka.

Foto: Copyright Morten Pettersen


Ikke misforstå. Å bare være hjemme å gjøre ting man liker kan selvsagt være midt i blinken for de som har ting å utrette. Eller man kan gjøre ting man ikke liker fullt så godt, klargjør hus og hjem for vinteren. Det er faktisk viktigere enn man skulle tro.

Fjern dritt fra takrenner, sanke ved, ta inn utstyr som grill, hagemøbler og rake sammen løv fra plen og hage. Bilen skal også sjekkes og gjøres klar til glatt føre og vinterveier.

Kos hører høstferien til, gå på kino, ta med kakao og pølser i skogen der dere tenner et lite bål, ta med liten og stor og reis til venner dere ikke har sett på så alt for lenge.

Bruk kreativiteten og fantasien, ikke la noenting stoppe deg fra å ha en knakende fin høstferie.

Vinteren er lang, bruk også tiden godt til å lade opp dine mentale og fysiske «batterier» slik at du er godt forberedt på tidene som kommer!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.