Hotel Cæsar fansen rasende på at episode ble flyttet

Norges mest populære såpeserie går på TV2 og som du sikkert vet så er det Hotel Cæsar. En serie som snart har gått i 15 år på nevnte kanal.

Man skal selvsagt ha respekt for de som elsker serien, men man bør tenke seg litt om før man rakker ned på omgivelsene for at TV2 velger å sende om kaprer drama fra Algerie-krisen.

– For mange så er det denne TV serien som betyr mest i verden kan det se ut som. Klagene var så mange at TV2s sentralbord ble sperret i flere timer pga Cæsar-fansens vrede. Episoden ble altså ikke strøket fra programmet, bare flyttet til et senere tidspunkt.

Er det virkelig mulig?!

Hovedpersonene i Hotel Cæsar Foto: TV2.no

– Faktisk så gikk det så langt at forfatter og episode-skribent Arne Berggren måtte roe ned de mest aggressive Hotel Cæsar fansen på seriens offesielle Facbook-profil, der han måtte forklare i klar tekst at det blir feil å sende påfølgende episode av den populære serien, når det verste kidnapper-drama fant sted med nordmenn involvert i Algerie.

Det er ikke meningen å prøve å fortelle noen hva de skal se på TV, og hvilket program de bør prioritere, men kanskje noen bør stikke finger´n i jorda å våkne litt opp? Tror dere Hotel Cæsar er et ekte Hotel?

Et hjem for oss, et hjem for deg» het det i det første slagordet serien hadde. Før årsskiftet i 2000 var det mange hundre telefoner inn til TV2, fra seere som ville booke rom til nyttårsaften samme år.

– Det er ingen hemmelighet at nordmenn er en smule naive, men at så mange i tillegg er rett og slett dumme er jo både sjokkerende og skuffende. Derfor skal jeg nå skjenke enda litt mer kalt vann i nakken på de som er i ferd med å bestille rom på det velkjente hotellet.

Hotel Cæsar er en såpeserie som startet i 1998 og har siden blitt vist på TV2, det er blitt laget mer enn 2400 episoder. Problemet er altså at «hotellet» er noen kulisser ved Gamle Myrens Verksted på Torshov i Oslo.

Serien produseres av Metronome Spartacus for TV2.Det er dessverre ikke et ekte hotell.

– For alle de som er eitrete forbandet på TV2 for at de prioriterte nyheter fra Algerie i stedet får såpe serier, det er faktisk en verden der ute. En virkelig verden, kanskje du skulle latt en tanke gå til de som har sine nærmeste kidnappet i Algerie?

Drama i det afrikanske landet er enda ikke over, og jeg håper TV2 fortsetter å flytte såpe-seriene til fordel for hendelser fra virkeligheten, det skulle da også bare mangle.

Ta dere sammen!

Vargas

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.