Hun du forelsket deg i- kan bli til din største fiende…

Du husker henne så godt. Hun som gav deg hjertebank, og bare noen sa navnet hennes ble du våt. I øynene. Hun som var ditt livs kjæreste og som du jobbet så iherdig for at skulle bli din, og bare din. Dere giftet dere og fikk et kjærlighets barn. Livet så ut til å bli en dans på lavendelblader inn i evigheten. 

Så skjedde det.

-Hun fikk gradvis store plager med menstruasjon og PMS-plager, det bare verre og verre. Den vakre svane, din vakre svane var forhekset til et uhyre en gang i måneden. Med bakoversveis, og hoggtenner som dryppet blod og rød-sprengte øyne. Uansett hva du prøvde å gjøre godt så var det like galt.

Andre plager enn å forvandles til en ekte «Drage» som er velkjente for kvinner med kraftig PMS er:

– irritabilitet
– depresjon
– hodepine
– væskeansamling i kroppen
– oppblåsthet
– ømme bryster, jævlig ømme bryster!

Menstruasjon var ikke som hos andre kvinner. Nei, ikke hos din «kjære». Nei hos henne slo den inn som en tsunami, et rødt hav, som hadde dønninger. Kvinner er det sterkeste kjønn, det har vi menn skjønt for lenge siden, vi snakker bare ikke så ofte om det. De føder både to og tre unger på en gang, og har orden på både klær, unger, økonomi og husstell.

Foto: Solveigs-smil.blogspot.no

Allikevel kan denne ene uka i måneden være et rent helvete for alle som blir berørt.

Premenstruelt syndrom, best kjent som PMS er kanskje kvinnenes største fiende som forstyrrer hennes livskvalitet, og gjør henne emosjonell uken før, kåt to dager før, og vill-og gal når det den står på som verst. Har du sjokolade i hus, er vel kanskje det eneste du kan berge husfreden med. Sørg bare for at du har nok.

– Alle menn kan ha perioder der ikke alt går på skinner, da går de på pub og ser fotball sammen kom gutta, så er det meste glemt dagen etter. Ihvertfall hvis favorittlaget vinner. Kvinner derimot. Når de har PMS-svingninger, så bør man neste sørge for å ha en hobby som gjør at det er lett å ikke være hjemme, ikke før hun har tatt kvelden.

– Den vakre svanen, som du var så forelsket i, og som du helt sikkert elsker av og til- kan i løpet av et hundredelssekund forandre seg til en pest og en plage. En plage som er villig til å ta liv for å få det som hun vil. Problemet er at vi menn ikke kan forutse når bølgen kommer. Som du sikkert vet så kan hun eksplodere for den minste detalj.

Er det feil TV-program, finner hun ikke brillene, er det smuler på bordet, eller tomt for Cola- Light- OMG! Utbruddet kan slå inn på Richters skala, som et kraftig jordskjelv. Så går det tre minutter så er det som ingenting har hent, før neste utbrudd.

Menn er sikkert ikke alltid like enkle, men kvinner med PMS kommer alltid til å bli veldig mange menns største mareritt, enda så vakker hun var den første gang han møtte henne og ble våt. I øynene.

Hun som du forelsket deg i, kan i perioder bli din største fiende!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.