Husker du «Gangnam Style»? Her er oppfølgeren!

Om du synes farsotten «Gangnam style» ble i meste laget, så er det all grunn til å forvente at også oppfølgeren blir å høre i alle kanaler.

Låta «Gentleman» er allerede en hit og sett av 60 millioner på noen timer.

Psy er mange millionær og vil bli enda rikere da det er forventet at den videoen vil sette nye rekorder på video-nettstedet YouTube.

I den nye videoen viser Psy seg som en mann med masse humor, samtidig som han utfører diverse humoristiske stunt mot kvinner. Han trekker blant annet stolen bort fra en som er i ferd med å sette seg, og løsner bikinioverdelen til en annen som soler seg.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ[/youtube]

Gangnam Style er som kjent verdens mest sette musikkvideo. Flere enn 1.5 milliarder er den vist på YouTube siden den ble sluppet i fjor sommer. Før 15. juli i fjor var det ingen, i alle fall ingen i Norge, som hadde hørt om «Gangnam Style» eller den 34 år gamle koreanske rapperen Park Jae-Sang med scenenavnet PSY.

Ungdom over hele verden jodler på koreansk mens de danser foran speilet, og YouTube oversvømmes av etterlikninger og personlige varianter av filmen. Om hans nyeste hit vil gi den samme dansegleden verden er for tidlig å si noe om.

«Gentleman» ble sluppet 13. april og det er forventet at den slår alle andre tidligere rekorder.

Like du «Gentleman»?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.