Hva er din idealvekt? Den du eller andre trives med?

Hvordan du ser ut bør ikke være viktigere enn at du kan leve med deg selv. Hva andre mener bær være deg revnende likegyldig i en perfekt verden. Dessverre så er stadig flere mer opptatt av utseende sitt og enda verre, hva andre mener om det. 

Hvorfor det er slik er det vanskelig å svare konkret på. Det finnes nok ikke et svar, men mange og kompliserte forklaringer må til.

Vi som ikke har så mange bekymringer her i Norge, kan lett bli vell ivrig i å fokusere på oss selv. Vi vil ha oppmerksomhet, bekreftelse, anerkjennelser og bli sett. Aller helst av mange, så mange som mulig. Vi unngår å diskutere- da flykter vi. Vi vil helst bare bli likt. Punktum.


Likt som i «Facebookens» Likes. Slik ønsker mange at livet skal være. Helst bør alle gå rundt å like folk hele tiden, ikke diskutere eller kommunisere, da kan noen for mislike, det er ikke bra. Bare like.

Hvordan går det med vekten, jo takk takk skal hilse.

Vekten er der den skal være, midt i blinken for deg, for din kropp og din idealvekt. Ingen andre enn du er deg. Derfor er du helt unik og du er den du er. Hvorfor skal du måtte være nødt til å endre på deg?

Fordi andre ønsker at du skal bli større eller mindre? Fordi andre har fått deg til å ville endre på utseende ditt?

Er ikke en idealvekt bare et tall? Et tall på hele deg, med skjelett, hud, hår, kjøtt, blod, blodårer, innvoller og det hele? Selvsagt er det det. Hvorfor kan ikke du være 100% fornøyd nettopp slik du er nå, i morgen og resten av ditt liv?

Tenk hva du virkelig kunne brukt livet ditt på istedet for å tenke over hva du veier og hvordan du ser ut. Ikke la deg påvirke av de ytre kreftene som på død og liv skulle ville endre deg til noe «bedre», mindre eller større.

Vær deg selv. Du er perfekt!

 

Vargas

Foto: Flickr/ Pet1992

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.