Hva er din reality TV-serie? Farmen kommer!

Mange synes 71 grader Nord er den ultimate TV-serie med alle de utfordringer de må gjennom, andre synes «Paradise Hotel» er best. Farmen og «Big Brother» er populære serier. Nå er sistnevnte ikke like mye vist som den første, men dog svært populære i sjangeren Reality.

Personlig må Farmen være en av de bedre når det kommer til underholdning fordi det er så forutsigbart. Her møtes fremmede mennesker fra hele landet, de skal jobbe tett sammen i lang tid, under forholdsvis vanskelige forhold.

Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. I år er det gården Berli Gård som får besøk, her vil dramaet utspinne seg over 10 lange uker.

Nær 6000 deltagere har forsøkt å komme seg gjennom det lille knappehullet og bli en av de 14 som får lov til å konkurrere om heftige premier i årets Farmen.

FARMEN 2013: Serien skal spilles inn i Aust-Agder, nærmere bestemt på Berli. Gården ligger idyllisk til i blant innsjøer og endeløse skoger, på grensen mellom Grimstad og Arendal kommune .

Foto: TV2/

Gården eies av Bjørg og Karl Vangsnes. Gården har vært i Karls familie i lange tider, og han har bodd der i kortere og lengre perioder i løpet av livet. I 2004 ble Bjørg og Karl pensjonister og flyttet permanent ut til Berli.

Farmen 2013 

 blir igjen ledet av Gaute Grøtta Grav. Det er den 9. gangen Norges mest populære reality-serie blir vist, Farmen fikk også «Gullruten» som et tydelig bevis på nettopp å være beste Reality-serie. Nå er kampen om tilværelsen i gang på nytt.

Det skal kåres bare en vinner.

ÅRETS DELTAKERE: Øverst fra venstre: Hege Merete Bergsnev, Lloyd Lorenz, Kristina Austrheim Bratten, Jarle Tangerås, Maren Gjesdal, Anne Beate Ryen og Magnus Røberg. Nederst fra venstre: Hans Olav Hagen, Daria Druzd, Lasse Rød Hansen, Mari Gjørva, Morten Heggdal, Frode Fagermo og Marita Wennevold Hollen.

 

Hadde du klart å delta og hadde du hatt noen sjanse til å spille spillet på riktig måte slik at du kunne bli med helt til finaleuka?

Man skal være tøff både fysisk og psykisk for å delta og for å vinne. Det er dermed ikke sagt at det er den sterkeste som vinner. Man kunne snakke med de andre, få de med seg på sine ideer og danne allianser for å raskest mulig fjerne truende elementer.

Noe blir venner for livet, andre finner kjærligheten, noen blir kanskje fiender og andre igjen får sitt livs opplevelse. Snart får du oppleve livet på Farmen på godt og vondt.

Premiere på Farmen 2013 er 7. oktober på TV2.

Kilde TV2.no

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.