De fleste vet det, men ikke alle, derfor en kjapp liten forklaring for de som synes det er flaut å ikke vite, eller er for gammel til at det faller seg naturlig at du skulle kunne vite. «Hashtag» er faktisk navnet på dette symbolet #.

#Hashtag brukes med dette symbolet # før et ord som blir søk-bart, det betyr at det er klikkbart når «Hashtagen» står først. Da blir dette emne-ordet viktigst fordi det kan brukes som en direkte link, uten Hashtag blir det som et vanlig ord, helt åpenbart.


I sosiale medier er det mer og mer vanlig å bruke dette symbolet. Gjerne som stikkord eller som direkte link til andre sider via Twitter.com.

Det som er viktig å huske på ved bruk av det litt merkelige tegnet som fort kan ligne på tog-skinner, det kan ikke brukes med bindestrek mellom ordene, eller mellomrom og det er viktig at #hashtagen» er før et eventuelt annet ord.

Skal du bli god til å bruke # riktig og til ditt formål er det viktig at du på død og liv ikke overdriver.

#Det #er #ingen #vits #å #lage #emneord #av #alle #ord #i #en #setning. #Det #er #ikke #poenget #med #hashtags, #og #blir #dessuten #veldig #vanskelig #å #lese. 1-2 er mer enn nok.
 

 Har du spørsmål om hashtag, blogg eller annet i sosiale medier så kan det hende vi kan hjelpe deg, ellers finnes det meget gode kontakter som kan.

De beste av de beste er det smart å holde seg inne med- hvis du trenger hjelp med din blogg eller nettsted for din bedrift, da bør du ta kontakt med Nytt-Nettsted.no

Der får du førsteklasses behandling av fagfolk som bryr seg!

 

Foto: Flickr/  danielmoyle

 

Vargas

Tags: Hashtag

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julebordsesongen nærmer seg- pekt ut hvem du skal kline med?

Ingen andre er så opptatt av tradisjoner som oss nordmenn. Julebord(ene) er blant de viktigste tradisjonene i året.  Du har...

Bruddet er et smertefullt faktum- kommer du deg over det?

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever gjennom livet før eller siden. Hjertet ditt blir knust, sjelen brister og du...

Lukk