Hvem bør kåres til årets spiller i verden?

Ballon d’Or er verdens gjeveste trofé for en enkelt spiller. Den gir deg tittelen verdens beste. Det står kun om tre spillere, enda det er mange flere som er nominerte. Zlatan, Ronaldo og Messi. En av disse vinner. Messi er utvilsomt beste spiller i verden, men han har ikke hatt den samme flyten denne sesongen- dvs i fotballåret 2013.

Zlatan Ibrahimović (32)

– Sesongen er forsåvidt ikke over i Europa. Zlatan bør vinne, men mange tror det er Cristiano Ronaldo sin tur. Portugiseren har ikke vunnet siden sin siste sesong i Manchester United i 2008. Lionel Messi har vunnet fire år på rad helt fortjent.

– I år burde etter vårt syn svenske Zlatan Ibrahimović ha vunnet i år. Han har vært i en annen liga enn de alle de andre han har møtt. Svensken spiller som kjent for franske PSG. Cristiano Ronaldo har også vært i meget bra form og scorer mer mål enn på lang tid. Han har puttet 17 ganger på 15 kamper for Real Madrid.

– Det er mange gode spillere på listen over de 23 nominerte, naturlig nok. Mange av disse har vært i sitt livsform i år, men det er som sagt kun tre som kan vinne det meget gjeve trofeet. Özil har vært svært god i Arsenal, Robben og Ribéry er alltid svært aktive for Bayern München.  Andrea Pirlo er en levende legende og har vært bra også i år for Juventus.

Håpet er altså Zlatan, men tipset går til Cristiano Ronaldo.

Gareth Bale, Manuel Neuer
Neymar, Xavi
Mesut Özil, Edison Cavani,
Andrea Pirlo, Radamel Falcao,
Franck Ribéry, Eden Hazard,
Arjen Robben, Zlatan Ibrahimović,
Cristiano Ronaldo, Andrés Iniesta,
Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm,
Luis Suárez, Robert Lewandowski,
Thiago Silva, Lionel Messi,
Yaya Touré, Xavi
Robin van Persie

Har du en eller flere favoritt blant de nominerte og hvorfor?

 

Foto: Flickr / @renzovdiaz

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.