Hvem dør i «Hotel Cæsar»?

Visste du at flere hundre mennesker ringte til TV2 og ville bestille rom på Hotel Cæsar når serien startet for 15 år siden. Jo det er helt sant.

– Mange ønsket å feire nyttårsaften år 2000 på selveste » Hotel Cæsar», og Juni Anker-Hansen, som egentlig heter Annette Hoff, ble truet med juling fordi hun var alkoholiker på TV og i den populære såpe-serien. TV er et sterkt medium og mange har store problemer med å skille fantasi, skuespill og teater med virkeligheten.

Et lite steg for menneskeheten….

– Nå er det på ny sommerstengt hotell, og da må sjefen Arne Berggren finne på noe triks, slik at folk flest ønsker å fortsette å se på til høsten.

Berggren som forøvrig skrev suksess-serien «Hvaler» har nå fått kniven på strupen og må skrive rollefigurer ut av «Hotel Cæsar». Det gjøres med enkleste grep, en bombe, en eksplosjon som tar livet av en eller flere helter.

Om det er noen av Anker-Hansen familien som forsvinner, og det er det stor sannsynlighet for, så vil det bli et helvete for Berggren og hans stab. Mange mennesker i Norge har faktisk sett samtlige episoder, og noen er helt sikre på at hotellet er et hotell, og ikke kulisser som det faktisk er.

Dessverre så er nordmenns higen etter billige-såpe serier fordummende og patetisk- beviset på det kom da noen episoder av «Hotel «Cæsar» ble flyttet fram pga gisselaksjonen i Algerie. Folk var rasende og ringte ned TV2s sentralbord,  fordi de ikke fikk se sin favorittserie når de hadde planlagt. Episoden var altså ikke avlyst, bare endret tidspunkt.

Virkelighetsflukt får en ny betydning.

Derfor burde det kanskje ha vært på sin plass om hele greia gikk opp i røyk når det først skulle smelle?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.