Hver gang vi møtes sesong 3- Her er deltagerne!

Du husker selvsagt de magiske øyeblikkene fra forrige sesong, spilt inn i fjor sommer og som ble sendt denne våren på TV2.

Ole Paus, Marion Ravn, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Anita Skorkan, Morten Abel og Magnus Rønneberg gjorde det umulige mulig.

– De klarte å gjøre en enda bedre sesong av publikums-favoritten «Hver gang vi møtes,» etter at Vinni hadde laget slagere ut av andres slagere i den første sesongen. Nå har heldigvis TV2 bestemt at sesong tre skal spilles inn i sommer, og det er faktisk mulig at også dette blir ekstremt bra underholdning.

– For å være helt ærlig, og det skal man jo være på en god blogg med respekt for gode artister. Så var «Hver gang vi møte» sesong to- det beste jeg har sett på TV, uansett underholdning på veldig lenge. Hovedårsaken kan være at artistene var allerede innenfor huden min, før en tone var spilt og en strofe var sunget, alle som en. Jeg hadde et spesielt og nært forhold til samtlige, lenge før disse kom sammen i Moss.

Det meste av de beste låtene fra sesong to gikk rett inn på sentralnervesystemet og ble der.

– Mange salte tårer, magiske øyeblikk og eventyrlig underholdning. Musikk er sterke saker. Musikk er medisin og burde selvsagt ha vært å få i passe doser på blå resept. Det ville ha gjort millioner av mennesker friske både fysisk og psykisk.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hx7Blo59kz4[/youtube]

Sesong tre er i startgropa. 7 nye artister har mye å strekke seg etter, og de skal være på samme sted som i fjor, Vakre og idylliske Vestre Kjærnes gård i Våler i Østfold.

Det er dyktige musikk-folk med masse rutine, en flott blanding av ung og modne mennesker som har gitt store overskrifter, alle på hver sin måte, noen over mange ti år innen norsk musikk.

Her er de som skal delta i sesong tre:

Alexander Rybak, Simone Eriksrud (tidligere Simone Larsen), Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes.

Noe for enhver smak, Noen mer kjent enn andre.

– Om du likte sesong to, bør du også få med deg sesong tre, TV2 har skutt gullfuglen med dette konseptet. Artister folk flest har et forhold til, åpner hjertedøren og gir av seg selv, itillegg til å ære andre artister på sin helt særegne måte som ofte tar pusten av både deltagere og TV-seere.

Herlig underholdning!

Kilde: TV2.no

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.