Hvilken vei skal dopapiret henge?

Hvis du tenker over det. Hvor mange små daglige hendelser går du og små-irriterer deg over, ting som din bedre halvdel gjør, men som du ikke nevner, eller bare overser, eller går til fullt angrep for. Mang en skilsmisse har bunnet ut i at den andre klemte på feil sted på majonestuben f.eks.

– Kvinner ønsker at dolokket skal være nede, de fleste menn står og tisser, disse ønsker at lokket skal være oppe, slik at de lett kan slenge ut tissefanten når de kommer løpende inn på badet og må veldig, i pausen på tippekampen. Da er det jævlig irriterende at lokket er nede, når man har klemt i seg seks halvlitere i første omgang.

Dopapiret skal selvsagt henge med papiret ut i rommet fra veggen. Eller skal det kanskje henge langs veggen?

Du irriterer deg grønn over at mannen din fiser ved matbordet og du er villig til å strekke deg langt for å få han til å slutte. God vane er vond og vende heter et gammelt ordtak. Hva hjelper det å gi beskjed når vanene allerede er der?

– Menn og sex kan det skrives mye om, men ikke etter at de er ferdige. Da er det kun en ting som teller. Å få sove! Menn er nesten ikke i stand til å prate etter sex, alt er bedøvd, til og med pikken er dø, ser ut som en rosin i en snøstorm. Kvinner derimot, har så mye på hjertet etter en orgasme, rykter skal ha det til at flere har blitt lagt inn psykiatrisk, klarer ikke å slutte å snakke. Bla, bla, bla.

Kommunikasjon er et annet artig tema som lett kan komme ut av proporsjoner.

Par som bor sammen må respektere hverandre. Det som er en bagatell for den ene kan være et stort problem for den andre. Våte håndklær på badegulvet, tallerkener, glass og kasseroller som ikke går inn i oppvaskmaskinen av seg selv er jo kjente tema som kan starte en real fight.

Bruk heller tiden på det som er viktig, oppføre deg som folk og respekter den andre, så bør det være mulig å leve i harmoni, helt til hun har mensen. Oh my God!

PMS-pregede kvinnfolk skulle det ha vært et forbud mot å møte, enten privat, på jobb, eller i det offentlige.

Nesten uansett hva mannen sier eller gjør så er det helt feil, og det får han høre. Små bagateller blir til verdensproblem, tårene triller for det minste, og ingen er glad i henne i denne perioden. Selvsagt ikke enkelt å ha det slik, men må det alltid måtte gå utover mannen?

Klarer man å si unnskyld når ting har gått over styr, så er mye gjort, helt til neste måned…

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.