Hvordan behandler du din beste venn?

Gode venner vokser slett ikke på trær. De fleste av oss har kanskje bare en håndfull ekte venner, venner som er villig til å gjøre det meste for deg. Hva er du villig til å gjøre for din beste venn?

Man skal jobbe hardt og lenge for å fortjene å ha en god venn eller venninne.

– En venn skal vare livet ut, og er der for deg i gode og helst i de verste dagene da livet er på sitt verste. Gode venner kan måles på hvordan de behandler deg, når du sliter, har psykiske og fysiske problemer og kanskje mistet kjæreste og jobb i samme uke.

Å ha en god venn er som å ha god helse; man vet ikke hva den er verdt før man mister den.

Da vet du om du har venner og om disse stiller opp for deg når du trenger støtte som mest.


Ensomhet et stort samfunnsproblem

Ensomhet er for mange et stort problem, det er fordi vi er for opptatt med å få det så bra som mulig, at vi rett og slett glemmer de som det er så viktig å ta godt vare på, nemlig din bestevenn.

– Både unge og voksne mennesker kan noen ganger i perioder av livet føle på det å ikke ha noen som stiller opp. Jo eldre man blir, jo mer ensom blir man, slik har vårt hektiske samfunn blitt. Still opp for dine nærmeste, vær en venn for de som er alene.

Din bestevenn kan være en klipp i livet ditt

Du kan betro deg dine innerste hemmeligheter uten at de går videre, du skal kunne le, gråte, spise, sove, reise, leve og død med din aller beste venn.

Din bestevenn eller venninne skal være som en klippe i ditt liv, som du skal kunne ringe til når du bare skal fortelle vedkommende at du er glad som har en slik venn.

Som du kan ringe til når verden går i grus og du må ha noen å ringe til.

Ta vare på vennene dine!

Hvordan er du på plass for din beste venn?

Foto: Flickr/  Spencer Fields

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.