Hvorfor er du utro med en kollega? Er livet ditt så elendig at du må få deg et nummer med en på jobben, eller gjør du det for spenningen, for å få oppmerksomhet og for å bli sett? Er det ikke feigt å gå bak ryggen på den du ellers deler seng med som kanskje strekker seg veldig langt for at du skal ha det bra?

Utroskap

– Du er en skikkelig drittsekk og du burde selvsagt ha ryggrad nok til å si ifra om forholdet. “One Night Stand” er en ting. Alle kan være full og dum, det kan skje den beste. Til og med sjefen kan gå på en smell en gang i blant. Uten at noen form for utroskap på noen måte kan forsvares.

Å være utro er respektløst, egoistisk og ofte en ødeleggende handling som får store konsekvenser. Er det virkelig verdt det?

– Kanskje begynner det med en uskyldig flørt, som gjentas flere ganger, dere går sammen fra jobb, dere ler masse og flørten går over til fysisk kontakt.

Verdt det?

Dere skjuler det selvsagt for kollegene og ikke minst ledelsen. Firma har en streng policy om forhold mellom kolleger. Oppstår det følelser må en av dere slutte. Er det verdt det?

Slike rutiner finnes også i Norge, uten at det er spesielt vanlig.

Hvorfor er du utro med en kollega?

Før eller siden blir dere avslørt- kanskje det er like greit å ha en unnskyldning klar?

– Hva kommer det av at svært mange nordmenn finner seg en partner via jobben. Eller ved jobbrelaterte oppgaver som kurs og konferanser? Dessverre så er det en tredjepart som blir berørt av denne forelskelsen, det er den som sitter hjemme og venter med middagen.

Grense

Grense for hva som er greit ok ikke mht utroskap ligger hos de fleste ved seksuell omgang, som er for mange nok til å velge å gå.

Eneste alternativ er om du liker det og faktisk tenner på at partneren din er ute å har seg med andre. For disse finnes faktisk og de er flere enn du kanskje tror. De fleste blir såret langt inn i hjertet og ser på det som et uopprettelig svik. Det er en naturlig reaksjon.

Et forhold handler jo først og fremst om kjærlighet, gjensidig tillit og felles målsetning om leve godt sammen.

Her skurrer det kraftig i de fleste av disse viktige punktene om du legger deg etter en kollega som du i tillegg har sex med.

Forholdet

– Uansett hvor spennende det er så kan du flørte og le, men er du glad i den som sitter hjemme eller er på jobb et annet sted så bør du tenke over forholdet ditt.

Vil du ut av det så er det en sjofel måte å gjøre det på gjennom å knulle andre. Vil du bli i forholdet så bør du tenke over hvordan din partner har det i sitt liv.

Det er ingen selvfølge eller en folkerett du har å bli elsket. Du bør kanskje lære deg å sette pris på at et annet menneske elsker deg for den du er. Og gjøre det beste for at du skal ha et bra liv sammen med vedkommende.

Den tanken alene bør få deg til å la være å være utro. Det kan umulig være verdt det?!

Vargas

Foto: Flickr/ amyhpaul

Pin It on Pinterest