Det er de seks beste som står igjen i IDOL-sirkuset, men det er fra nå av og fram til 10. mai det gjelder. Det er nå de beste av de beste skal til finalen. Du vet selvsagt hva du har å gjøre.

Alle de seks gjenværende deltakeren kan muligens nå en finale, men jeg mener det er to tre av de seks som utarter seg som favoritter. Allikevel er det like sannsynlig at det er noen andre enn disse som vinner.

www.vargas12.com  velger å plukke en favoritt allerede nå nettopp fordi vi mener det er en viss klasseforskjell på de gode og de beste. Eirik er best, og her er årsaken til vårt argument.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hfkXsceWsOs[/youtube]

Vi som er glad i musikk har alle våre favoritter og jeg har vært Kurt Nilsen fan siden han åpnet kjeften for første gang, nettopp i IDOL. Allikevel er det andre artister som har brent seg fast, muligens av andre årsaker, men der IDOL er sentral.

Maria Mohn har gjort IDOL til en viktig konkurranse for meg, fordi hun så tydelig kom gjennom som en sulten artist som ville gjøre nesten hva som helst for å komme langt i Norges tøffeste og viktigste sangkonkurranse. En artist jeg har fått gleden av å følge før under og etter IDOL med stor glede. Maria er allerede en stor stjerne i Fredrikstad, og vil om kort tid komme med sitt andre album.

Maria kom på en flott 6. plass i 2011.

Steffen Jakobsen (22)                                   Siri Vølstad Jensen(17)

 

Astrid Smeplass (16)                                              Sverre Eide(18)

 

Eirik Søfteland (24)                                            Astrid Sugaren (17)

 

Det er ikke lett å bedømme musikk, men det er lett å høre de som har det mot de som har litt av det. Etter mitt syn har Eirik Søfteland det meste av det. Stemmen, utstrålingen, gleden og ikke minst artisten i seg. Eirik bør vinne IDOL 2013 og vargas12.com stemmer på Eirik.

Eiriks opptreden med Elton Johns «Don’t Let the Sun Go Down on Me» er blant de beste prestasjoner i IDOLs 10 årige historie i Norge. Det beviser hans enorme egenskap til å skifte genre etter behov.

– Tidligere var det Astrid Smeplass som var vårt førstevalg, men i de siste opptredener har hun ikke imponert på samme måte som tidligere. Hun har blitt mer og mer usikker etterhvert som konkurransen har spisset seg til.

Siri Vølstad Jensen er den tredje deltageren vi har lyst til å nevne. Hun har hatt god progresjon, muligens den kraftigste og beste stemmen, men hun kan fort bli sine egen fiende med å være svært usikker på egen framtreden.

– Det er også verdt å nevne at det er tidenes laveste snittalder på de gjenværende artistene. Nå gjelder mer enn aldri før, det skulle bare mangle at det blir usikkerhet og nerver for så unge deltagere. De er tross alt på direkte TV og vet at konsekvensene er å bli sent hjem, om ikke produktet de leverer holder mål.

Vinneren av årets IDOL får som kjent platekontrakt med Jan Fredrik Karlsens «Playroom» og muligheten til å bygge seg en karrière som artist.

En stor bragd av en allerede stor artist.

Eirik Vinner IDOL 2013!

Kilde: TV2.no

Vargas

Tags: IDOL

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sarah Surland topper alle lister med bloggen «Sisteplass»

Sarah Surland (19) har du kanskje ikke hørt så mye om, om du ikke følger bloggere eller har en Twitter-konto,...

Her skal Justin Bieber bo under Norgesbesøket

Justin Bieber kommer til Norge for å holde tre meget omtalte konserter 16. 17. og 18. april i Telenor Arena....

Lukk