IDOL sirkuset starter med audition fra Bergen

IDOL er 10 år og det ble behørig feiret nylig. Nå starter alvoret for alle de tusener som ønsker å prøve å komme til Oslo i første omgang, for deretter å bli plukket videre til del-finaler.

De aller fleste som er med, har tro på å komme langt. 4900 ryker raskt, da sitter man igjen med 100, som holder et brukbart nivå.

Av disse skal man vrake 90 som fortsatt har tro på seg selv. De 10 siste blir med som Finalegruppen og får blant annet spille inn video i regi av IDOL.

– Tone Damli blir svært imponert over Maria Gangdal Gunnarskog (18) fra Bergen. «Jeg er forelska i deg», skal Tone ha sagt på aduition i Bergen. I følge de som følger IDOL sirkuset veldig tett så er det et svært høyt nivå, og en svært lav snittalder på deltagerne i år.

De yngste som er med var bare 6 år første gang IDOL gikk på TV2 I 2003.

DOMMERPANELET: Kurt Nilsen (fra venstre), Tone Damli Aaberge, Gunnar Greve Pettersen og Esben Selvig utgjør dommerpanelet når «Idol» til våren går inn i sin sjuende sesong. Foto: Bjørn Wad / TV 2Året dommere i IDOL 2013 Foto: Bjørn Wad / TV 2

– Den ene som står alene igjen til slutt. Vinneren av IDOL 2013 får platekontrakt og muligheten til å lage sin egen kometkarrière i lys deltagelsen og seieren i IDOL. Et større og kraftigere støtteapparat er det vanskelig å få til, ihvertfall uten store økonomiske midler.

Hvem som står igjen som vinner i tiårs jubileet blir veldig spennende å se. kvinne, mann, klovn, seriøs,trubadur, gammel eller ung? Vinnerlåta blir en hit, uansett.

IDOL er et verdenskjent merkenavn som har gått i mange land verden over i mange år. Endelig er det igjen klart på norsk TV, med magiske prestasjoner, tåredryppende øyeblikk, sorger, gleder og vennskap som varer i mange mange år.

Her får deltagerne muligheten til å vise seg fram på godt og vondt.

Siden jeg er så heldig å ha en god venn som jeg er veldig glad i, og som gjorde en glimrende innsats i IDOL 2011 med en fantastisk 6.plass, vil jeg gjerne at dere skal høre et av hennes bidrag på denne bloggen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pLw0V573HLo[/youtube]

Maria Mohn har allerede blitt et meget kjent navn etter sin IDOL deltagelse, med egne Juleshow på Oscar-teatret i Fredrikstad.

Platen hennes bør du selvsagt sikre deg, og den kjøper du på http://mariamohn.blogg.no

Tone, Ali, Kurt og alle da andre som ble profiler med sin deltagelse hadde ikke vært kjente og kjære  artister med millioner på konto om det ikke var for IDOL. Nå kommer nye helter fram. Ventetiden er over!

Husk IDOL kl 20:00 på TV2 onsdag 16. januar.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.