Gutter og menn har en tendens til å skille mellom fantasi, film og virkelighet.

Dessverre så har mange unge menn et kunstig bilde av virkeligheten, de tror at det faktisk kommer et par desiliter sæd hver gang en Mann ejakulerer.

Det stemmer selvsagt ikke. For de fleste kommer det ikke mer enn en liten teskje sæd når mannen kommer.

Det du ser på film eller video har svært lite med virkeligheten å gjøre.

Porno-industrien har som sin fanesak at kvinner skal absolutt ha dette klisseriet i ansiktet, og aller helst i munnen. Jeg vedder på at mange regissører gir sine “skuespillere” bonus for å svelge svineriet.

Som du helt sikkert selv forstår, dette er altså på film. Det er det fortsatt mange unge menn som ikke forstår, og blir grinete om ikke kjæresten hiver innpå han sats.

– Er du ung og usikker jente eller ung kvinne. DU og ingen andre bestemmer selvsagt hvor din kåte partner kan få sprute, ikke han. Liker du ikke smaken av sæd, så ikke ta det i munnen din heller. Du er sjefen for din kropp, ingen andre.

– Om du velger å følge følge vargas12.com så vil du få de innleggene du ikke får andre steder, om alt fra for tidlig sæd-avgang, til jordas skapelse, fra livet til døden og alt det i mellom. Noen bloggere strekker seg litt lengre enn alle andre i innlegg som skalper debatt, glede forargelse, ømhet, og sprudlende glede.

Alt hva livet faktisk handler om.

Vi skriver for deg!

Vargas

Pin It on Pinterest