Inkompetent ledelse i NFF fikk Riise til å gå

Nils Johan Semb er den mest omtåket personen i Norges Fotballforbund. Han alene har mye av skylden for at norsk klubb og landslagsfotball ligger med brukket rygg. Han har vært med for lenge, og han har ikke villet endre kurs når det så åpenbart har gått dårlig med norsk fotball. Semb og Drillo har tatt for god fisk, at de som har vært etablert og som har vært med lenge, også skulle stå med lua i hånda også i framtiden. 
 
 
At John Arne Riise nå trekker seg fra landsalget er en beslutning han tar pga manglende støtte i NFF, pga manglende sportslig suksess og satsing for framtiden. John Arne Rise har spilt 110 landskamper, flest av alle andre aktive, han har selvsagt rett til å bli forbanna på å bli vraket som kaptein, det skulle vel bare mangle.
 
Drillo var en revolusjonær på 90-tallet når han tok Norge til VM i 94´og 98´takk Drillo. Men nå er det på tide at du tar med deg kompis Semb ut av lokalene på Ullevaal. Dere kan ikke tilføre landslaget noe som helst mer. Tvert i mot, når man ser hvilke resultater det norske A-landslager har levert de to siste årene så er det grunn til å si i fra.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oJrHVBQDy2U[/youtube]

Hadde det vært et sportslig fundament, som viste tydelig hvilke framtidsplaner som lå til grunn for landslaget, og hvilke spillere det skulle satses på- ville John Arne Riise være en naturlig del av dette laget. Men gutta boys, Drillo og Semb klarer å rote det til for seg selv, og Drillos egne utsagn om at han blant annet ikke bryr seg om hva som står i sosiale medier om egne spillere og eget lag, er et signal om at mannen begynner å bli gammel. For gammel til å sture den norske landslags-skuta inn i framtiden.
 
Ståle Solbakken går bare å sparker i grusen opp på Hamar, nå er det på tide å gjøre endringer, men det er ikke nok at bare Drillo går av. Mannen som har ansvaret for norsk toppfotball har gjort en så dårlig jobb over så lang tid, at det må gjøres endringer før en ny landslagssjef er på plass. Semb har ikke fulgt med i klassen, norske spillere blir dårligere og dårligere for hver sesong som går. Det må noen ta konsekvensene av.
 
John Arne Riise har vært sint siden han i et intervju med TV2 nylig sa akkurat hva han mente om å ikke få kapteinsbindet etter at Hangeland ble byttet ut, men at dette gikk til Tarik. Nå sier Riise at nok er nok, og takk for meg.
 
Det er helt åpenbart et tap for Norge og Drillo, at Norges mest sikre kort på venstre kant nå er borte for godt.
Riise bruker argumentet for at det er klubblaget som det nå skal satses på, men det skinner selvsagt gjennom at det er den manglende forståelse for å miste muligheten til å bli kaptein for Norge. Som er den egentlige årsaken til at John Arne Riise nå er historie som landslagsspiller.
 
Norge og landslaget trenger personligheter som Riise har vært, dessverre så skjønner ikke «gutteklubben Grei», med Assistent trener Ola By Rise, Egil Olsen og Nils Johan Semb i spissen for en inkompetent ledelse i NFF dette. De mener at «kapteins-diskusjonen» er tatt ut av sin sammenheng, det er selvsagt feil.
 
Mulig det ikke er riktig å gi Riise kapteinsbindet, men Norges mest meritterte spiller fortjente langt mer respekt fra NFF enn det han har fått.
Takk for alt du har gjort ikledd den norske landslagsdrakta John Arne Riise!
 
Vargas

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.