Intervju med Solbakken etter å ha blitt sparket

Se intervjuet her!

Hadde Ståle klart å stable et lag på bena som skjønte alvoret og tok ansvar for laget og egne handlinger, kunne nordmannens karriere sett langt lysere ut i en av Englands mest spennende klubber.

– Dessverre fikk han ikke spillerne med på sine planer og de fire siste kampene kan tyde på at spillerne ønsket Solbakken bort. De la ihvertfall ikke ned noe innsats de selv kan skryte av for å prøve å spille fotball som de kunne være stolte av.

– Mye tyder på at det er Dean Saunders som tar over etter nordmannen. Han er ifølge odds selskapene skyhøy favoritt til å ta over, og Doncaster manager Saunders har fått lov til å snakke med Wolves, om den ledige stillingen som manager.

Dean Saunders (48) Foto: birminghammail.co.uk

Wolves ledelsen med eier Steve Morgan i spissen har fått massiv kritikk etter å sparket Ståle Solbakken på amatørmessig vis. Ved å sende en sms om at han ikke lengre manager for Wolves.

Solbakken skal ha snakket med Morgan på telefon, men slik oppførsel viser man at Wolverhampton Wanderers slett ikke er den store profesjonelle klubben man hadde fått inntrykket av da Solbakken ble ansatt.

Spillertroppen er muligens blant de svakeste i Championship, og uansett hvem som tar over den synkende Wolves-skuta, han har en svært vanskelig jobb ved å få disse spillerne til å vinne kamper.

Sjansen er stor for at Solbakkens tidligere klubb rykker ned til division one. Det er nemlig der de hører hjemme. I fjor vant latsabbene i Wolves 5 kamper i Premier League. Mange av de spillerne som er i troppen, har fått tre managere sparket.

Da er det merkelig at ledelsen ikke starter å eliminere kontrakter enn å sparke hardtarbeidende managere.

Solbakken er en hedersmann som vil ha enorm sportslig suksess som fotballtrener om ikke lenge.

Kilde TV2.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.