José Mourinho tar over Manchester United!

Den tidligere Chelsea treneren ønsker seg tilbake til ball-øya. Han har tidligere uttalt at England er det beste landet han har jobbet i bortsett fra sitt hjemland Portugal. Alt tyder på at det blir Manchester United som får gleden av «The Special One» sine tjenester når Fergie går av. 

Sir Alex Ferguson er blitt 71 år, men holder seg godt. Muligens så godt at han venter til José har gjort ferdig sin kontrakt med Real Madrid som varer til 2016. Portugiseren fyller 50 år 26. januar.

– De to managerene har alltid hatt et godt øye for hverandre, og omtalt hverandre i positive ordelag de gangen de har har fått sjansen. Tidligere var også Pep Guardiola (41), den tidligere Barcelona treneren den heteste kandidaten til å ta over på «The Theatre of Dreams». Denne forbindelsen har den siste tiden kjølnet betraktelig. 

Nylig var det et av de mest spektakulære oppgjørene i engelsk fotball, ihvertfall var det nettopp det den gangen Liverpool var på høyde med Manchester United. Det begynner å bli lenge siden. José Mourinho benyttet anledningen til å besøke Old Trafford sammen med sin sønn.

– Sjansene er overhengende for at Mourinho tok en prat med Sjefen sjøl om tingenes tilstand etter kampen, og det ligger nok en gentlemans agreement i luften, om at det er Real Madrid treneren som skal ta over etter Ferguson.

José Mourinho

I denne videoen forteller Mourinho sin lidenskap for engelsk fotball i en hilsen til konservative FA (Det engelske fotballforbundet) som har 150 års jubileum i år.

2012 var et skikkelig Real Madrid år, med trofeer i både liga og cup. I år har det buttet kraftig og Ronaldo og Co ligger hele 18 poeng bak Messi og hans lagkamerater i Barcelona. Noe som selvsagt ikke er bra nok for det kresne Madrid-publikumet på majestetiske Santiago Bernabéu stadion.

Uansett problemer for Real Madrid, Manchester united fansen vil garantert trykke «The Only One» som noen har valgt å kalle han- til sine bryst.

– Med en merittliste som tilsier å ha vunnet det som vinnes kan med Inter og Porto, så er Mourinho et meget ettertraktet trener navn i alle ligaer i verden. Han vant to Premier League titler med Chelsea samt Copa del Rey og altså La liga, den spanske toppserien med Real Madrid.

Er det en manager som faktisk kan ha suksess etter Sir Alex Ferguson æra, og la fansen drømme seg bort på drømmens teater i uoverskuelig framtid, så må det være José Mourinho.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.