Julekjolen og dressen allerede klar? Du som ønsker å vise deg fram for dine nærmeste på best mulig vis elsker selvsagt å gjøre det med stil og eleganse. Hva er det bedre enn å kjøpe noe helt nytt og sexy? Noe ingen har sett deg i ennå? Menn skal ha dress, kvinner bør selvsagt vise seg fra sin beste side i en kjole. 

Julepynt

Både på julebordet, på julaften og på Nyttårsaften bør man vise at man bryr seg om de viktigste dagene i desember ved å pynte seg, både for seg selv og for hverandre.

De fleste kvinner og mange menn synes det er fint å kunne vise seg fra sin beste side når anledningen bryr seg. Nettopp derfor skal man bruke litt ekstra tid på i finne noe man vil vise, og som vil gi deg den oppmerksomheten du fortjener.

Julekjolen og dressen allerede klar?
Foto: Copyright Morten Pettersen

Har du tro på deg selv, og at du med din selvtillit virkelig er bra nok for deg selv og for de rundt deg, vil du også framstå som selvsikker og sexy. Hvordan man oppfører seg i samvær med andre har litt å si om hvordan du ser på deg selv.

Stolt

Er du stolt over hvordan du ser ut, du liker det du ser når du ser deg i speilet før du går ut av døra, så vil det selvsagt vises på hele deg.

Julekjolen og dressen allerede klar?

Derfor er antrekket, den siste finishen som bare du kan avgjøre svært viktig for hvordan kvelden vil bli. Har du valgt riktig kjole, riktige sko, sitter håret som det skal, er makeupen litt for to much? Mange ting skal være på plass før du er kveldens dronning.

Gentleman

Når du føler deg som nettopp en dronning, vet du at du har gjort alt riktig. Husk det er lenge til neste julebord, det er nå det gjelder å ta øyeblikket.

Er du den gentleman som mener du kan kan imponere både kolleger og andre. Potensielle parTnere du har sett på i lengre tid? Husk nypussede sko og glimt i øyet. Dress eller ikke, fylleånde og tafsing sjarmerer ingen kvinner.

Skal du gå hele veien å vinne festen krever det et klart hode. Gå over til alkoholfritt ved midnatt så holder du ut mye lengre!

Vargas

Pin It on Pinterest