Justin Bieber besøk vil bety det komplette kaos

Arrangør av Justin Bieber konsertene, Atomic Soul sier de har kontroll, og det kan godt hende det blir ordnede forhold rundt og inne i Telenor Arena på konsertdatoene.

Det er i hovedstaden for øvrig det kommer til å koke av tusenvis av «Beliebers».

Oslo-Lufthavn Gardermoen gjorde tabben de allerede angrer på. De sendte ut en pressemelding om at det ikke var noen vits i å møte opp på Gardermoen, fordi Justin Bieber ikke kom med rutefly, slik at han ikke var å se på flyplassen.

Justin Bieber

Biebs Foto: Forbes.com

Ergo kastet svært mange av fansen seg på telefonen til Gardermoen for å få vite mer, de trodde at det var mulig å få vite hvor og når Justin landet i Norge.

– Nettopp dette kan fort bli scenarioet når det er klart at Justin Bieber har landet og dermed er i Norge. Det sies å være være ca 500 politi, vakter og vektere som skal holde ro og orden. Da kan de ikke ha lært stor siden sist. Det burde ha vært det mangedoblede, og flere hundre vakter bare ved og inne på Arenaen.

Panikk og kaos blant 20.000 hysteriske 13 til 17 åringer er ikke å spøke med.

– Riktig nok skal superstjernen bo litt unna Oslo sentrum denne gang. Bieber er nemlig innkvartert på selveste Holmenkollen Park Hotell som ligger ca 15 minutter biltur fra Oslo. Svært mange av de som har billetter til de tre konsertene på Tenor Arena, kommer langveis fra og må bo i området stor-Oslo, det betyr at det er svært mange flere mennesker i området enn normalt.

– Sannsynligheten er stor for at det også denne gang vil komme rykter om at Justin Bieber er å se på et hotell, en restaurant e.l Dette kan ikke politi eller sikkerhetspersonell garantere seg mot, nettopp derfor er det merkelig at de kan påstå å ha full kontroll.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gB8y-7Uqf1Q[/youtube]

 * På de tre konsertdagene vil det være langt flere fansen i sentrum enn sist gang, og som de fleste husker, det var det komplette kaos.

* 65000 billetter er solgt og det vil komme 22 busser busser fra forskjellige steder i Norge. Det er all grunn til å tro at mange konsert-yre «Beliebers» ønsker å være i sentrum og i området ut mot Fornebu fra tidlig morgen de tre dagene det er konsert.

* I begynnelsen av mars var en delegasjon fra politi, konsertarrangør og sikkerhetsselskap i London for å lære av sikkerhetsopplegget da Bieber holdt fire konserter i O2 arena.

* Fra klokken 09 på konsertdagene gjøres Snarøyveien om til en gigantisk rundkjøring mellom E18 og «propellen rundkjøring». Det blir umulig å krysse Snarøyveien.

* Foreldre som har tenkt å kjøre barna til konsert, og tror de kan stoppe ved arenaen og slippe av eller hente barna må revurdere de planene. Det er i følge arrangør helt umulig å stoppe eller parkere ved Telenor Arena.

* Arrangørene anmoder flest mulig til å bruke kollektiv transport til og fra konserten. Det settes opp skyttelbusser fra Dronningens gate ved Oslo S og Abelshaugen ved Nasjonalteateret fra kl. 12 på konsertdagene.

* Via sosiale medier vil en enkel Tweet om at Justin er observert et eller annet sted vil få enorme konsekvenser for de som får hundrevis, ja kanskje tusenvis av fansen dundrende inn dørene.

Justin Bieber er 19 år og kommer fra Ontario i Canada, han ble oppdaget i 2005 av sin nåværende agent, Scooter Braun i 2007. Artisten er et pop-ikon som har truffet blink med sin markedsføring og har et meget dyktig management rundt seg.

– «Biebs» som han kalles av millioner av unge fans verden over, han er multimillionær og den yngste artisten i verden som har vært så høyt oppe som 3. plass på Forbes-liste for betydningsfulle kjendiser. Den anerkjente listen over de mest betydningsfulle mennesker i verden. Han tjener også store summer på sin verdens turne «Believe- Tour» som allerede har pågått i ni måneder.

Justin Bieber er kjent for å ta vare på sine fans via sosiale medier og han har bla flest følgere på Twitter, der 37 millioner fans følger hans tweets. Ekspertene mener å vite at det er store sjanser for at 19 åringen blir like stor, om ikke større en selveste Michael Jackson.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.