Justin Bieber besvimte på scenen i London

Det var på O2 Arena i London at verdensstjernen kollapset, ble fraktet bak scenen der han fikk medisinsk behandling. Etter en halv times behandling fortsatte Bieber sin konsert. 

Justin ble også behandlet etter konserten i London, og skal være på bedringens vei.

På Twitter har Justin Bieber skrevet en rekke meldinger der han beklager seg over å bli dårlig behandlet i media. Etter at 19 åringen ble avbildet med en «joint» har ikke livet vært så enkelt for artisten.

Det ble ikke så veldig mye bedre da han kom to timer for sent til den første konserten, der han ble buet av publikum i lang tid da han endelig kom på scenen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4lSQqqUKRBE[/youtube]

Under sitt besøk i London, der Justin Bieber skal holde til sammen tre konserter akkurat som i Norge i april, er han avbildet med gassmaske. Han skal også ha klaget veldig på pusteproblemer i hele perioden i England.

Det er all grunn til å tro at ungpike-idolet blir frisk til de tre konsertene på Telenor Arena i april. Avlysninger på en eller flere av de konsertene vil skape et enormt problem for arrangøren «Atomic Soul» og ikke minst alle de 120.000 Beliebers med billetter til konsertene.

Om du er så heldig å ha billett, da er det bare å glede seg og håpe på at Justin Bieber igjen er i toppform til akkurat din konsertopplevelse.

Vargas

One thought on “Justin Bieber besvimte på scenen i London

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.