Kast alle gode ernæringsråd på båten vær stolt av deg selv!

Vi kjenner til kroppshysteriet, slankehysteriet og fikseringen på den perfekte kroppen. Husk at du må være et gjennomsnittsmenneske som ikke skiller seg ut, ellers kan du risikere å bli mobbet. Ikke for tykk ikke for tynn, men akkurat passe, slik at du går inn i den vanlige normen.

Spiser du bare ting som er i skogen eller lever i skogen, kan du risikere å bli en hulder, et troll eller kanskje en alv.

Selvsagt kan du ikke det.

Du blir bare sjuk om du spiser ting du ikke vet hva er, får du i deg fleinsopp eller annet som er litt uheldig for kroppen din, vil du få trøbbel med å fokusere noen dager, men det går jo over etter noen dager. Du får leve på vann og brød til kroppen fungerer som den skal.

Les godt på flere av disse topp-bloggerne som anbefaler på det sterkeste at du skal klemme i deg Lavkarbo-dietter på løpende bånd. Uavhengig av hva du faktisk veier fra før. Bloggerne som tjener gode penger på å anbefale disse dietten har dessverre en skjult agenda i noen tilfeller.

De går sjelden på diett selv, hvorfor skulle de det? De veier jo litt mer enn ei pakke smør- hvorfor skulle de gå på diett? I Norge strides de lærde om hva som er sunt og ikke sunt.

– Det er mange dumme bloggere, dessverre er mange av blogg-leserne enda dummere som biter på billige fristelser- bare fordi det er topp-bloggere som legger ut åte. En utvikling myndigheten må rydde opp i snarest mulig. Fortvilte foreldre svir av mange tusen kroner årlig, grunnet barnas manglende forståelse på hva som er rett og galt.

 

De som skiller seg ut blir tvunget til taushet og selvmord

Det man er helt sikker på, hva trivsel angår- at du skal spise når du vil og hva du vil. Alt for mange nordmenn er livredd for å falle utenfor normen, den A4 plakaten som gjør mange redd for å utfolde seg, produsere nye produkter og sprenge grenser.

Hvordan skal framtiden se ut om alle tenker likt, gjøre like ting, spiser det samme og aldri går utenfor de faste rammene som vi er i ferd med å lage for våre barn, som skal dra Norge i riktig retning i nær framtid?

Vi ødelegger mulighetene for at det er nordmenn som sitter på de viktigste stillingene, de mektigste tronene og vi stopper utviklingen av de mest robuste militære lesere, professorer, kunstnere og toppidrettsutøvere, fordi vi ikke lar folk få lov til å være seg selv.

Nerden, hun tykkfalne med det rød håret, han fete med bart allerede i femte og for ikke å snakke om han med rare klærne som luktet så rart. Alle har blitt lagt i bakken hver uke, sparket og slått så de la seg på minne at her går det fane meg ikke an å komme å skille seg ut. Forøvrig har to av disse allerede hengt seg i treet bak skolen.

Vi mobber enerne fordi de ikke ser ut som oss gjennomsnitts-idioter, som uansett ikke kommer noen vei i livet fordi vi er mest opptatt av å passe inn sammen med alle andre.

En trist og farefull utvikling. Vi må begynne å ta vare på menneskene og kaste glansbildene på båten.

Vær stolt av deg selv, du er jo perfekt!

Vargas

 

Foto: Flickr/ Blue Goblin1

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.