Kåt og gravid? En naturlig del av det å være svanger

Mange nordmenn ser på det som svært tabubelagt å skrive om, og i hvert fall snakke om det å være kåt. Heldigvis finnes det skribenter som har svært stor takhøyde for nettopp tabubelagte tema som det for mange er både vanskelig og problematisk å snakke om. 

Alt det du tenker, men ikke tør å snakke om finner du på denne bloggen.

Det å være gravid er kanskje den tiden kvinnene er på sitt mest sårbare. De har store forandringer både fysisk og mentalt å ta hånd om, da er det viktig å ha en god med spiller på laget som kan bidra når det røyner på. Å ha en partner som skjønner denne endringen som skjer i den gravide kvinnens liv er helt avgjørende, for å gjøre disse ni månedene så problemfrie og idylliske som mulig.

– Med en klok partner ved sin side kan det faktisk være ganske så greit å være gravid, om norske menn er 100% på plass for sin gravide kjæreste, kone eller partner er vel heller et mer komplekst spørsmål det er vanskelig å svare på.

Alle menn bør selvsagt strekke seg til det ytterste for sin gravide kvinne, det er tross alt et stort samarbeidsprosjekt som berører dere begge resten av livet. Dere får verdens deiligste gave.

Noen menn får de samme symptomene som den gravide. Morgen kvalm, humørsyk og lettrørt. Griner for det meste og har svulmende bryster. Vel, det siste er jeg ikke helt sikker på, men det skulle ikke forundre meg.

Når kvinnen går svanger trenger hun mye kjærlighet, nærhet, omsorg og kjærlighet. Hun er oftere kåt i denne perioden fordi skjeden er allerede svulmende pga graviditeten.Noen kvinner kan også lettere oppnå orgasme i denne perioden. Å være mer kåt er altså en naturlig del av å være gravid, allikevel gjelder ikke dette for alle. Noen kvinner kan oppleve at all lyst forsvinner, men det er ikke så vanlig.

Husk at kvinnens graviditet er en naturlig tilstand og ikke en sykdom. Hun er på sitt vakreste og mest følsomme i denne tiden, og fortjener all mulig omsorg, ømhet, kjærlighet og sex.

vargas12.com skriver om livet, døden og det som opptar deg i din tilmålte tid i ditt liv. Liker du å lese om tema som du sjeldent finner andre steder og om du kan dra nytte av så kan du lese alle innlegg som blir publisert via denne bloggen, det er fler enn du tror, og noen vil garantert overraske deg. Still gjerne spørsmål eller kommenter gjerne om det er noe du vil dele.

Gravide kvinner er de mest sexy skapningene på planeten- vær stolt av deg selv gravide kvinne!

 

Kilde: :jordmorsiri.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.