Kåte husmødre legger an på drosesjåførene

I Trondheim har problemet blitt så stort at drosjeeierforeningen ønsker videoovervåkning i alle sine drosjer. Sprengkåte kunder legger an på sjåførene da det ikke gikk som planlagt å få med seg et «mannebein» hjem. Hva er det så med trøndere?

– I mange år har kvinner vært frittvilt for overivrige drosjesjåfører som hadde lyst til å gjøre alt annet enn å kjøre bil en stakket stund, et velkjent problem i mange norske større byer. I Trondheim er det altså kvinnene som legger seg etter taxi-føreren.

Hva er det som gjør kvinner så desperate og svette i trusene sine at de må tilby sjåførene av drosjene i byen, å la taksametre gå mens de holder på? Eventuelt blir med hjem i sengehalmen. Det ville i så fall bli et dyrt nummer.

«Kort eller kontant?» Svaret er like overraskende som det er sjokkerende. En drosjeeier i Trondheim fikk en truse kastet på dashbordet som svar. Kvinner kan ofte velge å vrake blant de menn hun vil ha med seg hjem, men i Trondheim ser det ut til at mennene har annet å gjøre. De blir ihvertfall ikke med kåte husmødre som mer enn gjerne vil ha de med seg hjem.

Noen kvinner tilbyr 200 kr svart, og et titt på puppene, om han blir med henne hjem.

– Desperate kvinner går langt for å få det som de vil. En sjåfør opplevde at en voksen kvinne forsøkte å få opp belte på buksene hans mens han kjørt drosjen. Drosjesjåfører i Trondheim er en stolt arbeidsgruppe, men i følge Adresseavisen er det et stadig mer krevende yrke.

Folk krangler, spyr, sloss,uttrykker rasisme og stikker i fra regningen i tillegg til å legge altså an på sjåføren, som et siste desperat forsøk på å få seg et nummer.

Kan ikke trønderdamene bare kjøpe seg nok batterier og en koffert full med sex-leketøy da, slik andre norske kåte husmødre gjør? Å la drosjesjåførene få gjøre jobben sin.

 

Foto: Flickr/ vettegirl967

Vargas

3 thoughts on “Kåte husmødre legger an på drosesjåførene

 1. Det er ikke bare husmødre som gjør sånt, men også unge damer, som ikke har penger til å betale taxi.
  Så tilbyr de sex, massasje, stripping mot å bli kjørt hjem. Er det Mulig!

  1. Hei Reidun Beate

   Du har rett i det, det er nok noen unge også som går etter drosjesjåføren som siste utvei for å få seg noe, men yngre jenter/ kvinner har lettere for å få med seg noen hjem, enn de litt eldre og mer slitne damene. Sånn er det nok i de fleste byene.

   Takk for din mening om tema.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.