Klar for nye offer å voldta?

De aller fleste menn tar sterk avstand fra voldtekt mot kvinner- dessverre så blir noen voldtatt neste hver eneste uke i Norge allikevel. Hvorfor gjør det det? Hva skal til for at menn skal forstå at dette er en feig, ussel og ondskapsfull handling som ikke aksepteres i det norske samfunnet?

De aller fleste voldtekter skjer i hjemmet eller i selskap med noen man kjenner. Jo verre er det å forstå hvorfor menn voldtar. Man kan lett huske tilbake til alle voldtektene i Oslo sommeren 2012, noen forhåndsregler er tatt av politi og kommunen i form av bedre opplyste parker, og mer politi i gaten. De fleste kvinner vet at de skal la være å ta pirat-taxi, gå alene, bli overstadig beruset osv.

De fleste voldtekter skjer av menn med ikke-vestlig bakgrunn. Av 86 voldtekter, der gjerningsmannen er kjent- var det 83 som var av menn med ikke-vestlig bakgrunn. De har et fordreid kvinnesyn, og har ingen forståelse for at de fleste norske menn ikke mishandler og voldtar sine kvinner.

– Nå bør samfunnet sette til veggs den potensielle voldtektsforbryter, en gang for alle- og det er menn som bør gjøre den viktige jobben. I generasjoner har kvinner prøvd å gjøre sitt ytterste med å legge ting til rette for at kvinner ikke skal bli offer for overgrep og vold.

Nå må trenden snus. Menn må ta balle-tak på menn som voldtar, og samfunnet må øke fengselsstraffene som et forebyggende tiltak.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WdP5USboKHY[/youtube]

Hadde man kunne satt fingeren på hvem overgriperen er, og årsaken til den brutale handlingen så har det vært langt lettere å sette inn forebyggende tiltak som har forhindret kvinner i å bli overfalt, mishandlet og voldtatt. Dessverre så kan det være hvem som helst. Din bror, din far, eller din sønn.

– Uansett religion, uansett hudfarge, uansett legning. Menn voldtar, det må det bli en slutt på- og det er på tide at menn som ikke ønsker at kvinner skal bli uskyldig offer for voldelige handlinger- gir klar beskjed om at nok er nok!

Du som mann som sitter å planlegger neste voldtekt, enten alene eller sammen med andre. Er det fordi du tror du er tøff? Eller har du så liten pikk at du må tvinge deg til sex? Eller er det bare fordi du ikke har noe liv- og da velger å ødelegge livet til andre?

Er det volden som pirrer deg? Er du ikke mann nok til å skaffe deg dama på skikkelig vis, eller er det spennende å se hvor mange du kan klare og voldta før du blir tatt? I norske fengsler er det DU som blir voldtatt av menn, om du blir dømt og må sone for voldtekt, men det vet du sikkert allerede.

Gjeng-voldtekt er også et stadig gjentakende problem i Norge.

Hvorfor ønsker mange gutter og menn å voldta en kvinne, er helt uforståelig for oss andre som klarer å skaffe oss sex med kvinner på lovlig vis.

– I flere større byer i Europa, er det gjenger som tar seg av kriminelle på sin måte. De får tak i vedkommende, kjører personen et godt stykke ut av byen og slår vedkommende helseløs, i noen tilfelle tar de livet av den kriminelle. Man kan på ingen måte forsvare vold på den måten. Men blir det for mange voldtekter også denne sommeren, kan det være at det er en slik løsning som må til for å statuere et eksempel.

Alle menn i Norge bør nå gå sammen, uansett om du er kristen, muslim, sik, jøde eller buddhist- brun, gul, svart, rød eller hvit. DU bør ta avstand fra at dine venner, onkler, kompiser, kolleger eller naboer velger å ødelegge livet til en eller flere uskyldige kvinner. Og du må tørre å si at du tar avstand.

Vi bør ha nulltoleranse for voldtekt uansett. Spre dette budskapet til alle menn du kjenner og sørg for at ditt standpunkt blir synlig for alle.

– De aller fleste menn som velger å gå til den handling å mishandle og voldta, har neppe et stort nettverk- de er ofte single og holder seg mye for seg selv. De planlegger ikke mer enn at vet hvilket område de skal lete etter sitt neste offer å voldta- han venter kanskje på din søster, din kjæreste eller kanskje din mor.

Hvordan kan du la det skje? Dessverre så er det bare snakk om timer før en kvinne blir voldtatt igjen, et eller annet sted i Norge.

Nok er nok! Vi, har ikke en eneste kvinne å ofre til din neste voldtekstplan.

Vargas

2 thoughts on “Klar for nye offer å voldta?

 1. Voldtekt tror jeg det er få om ikke noen med et forholdsvist oppegående verdisyn som kan stå for, og for resten så burde det sånn sett være nok å tenke i forhold til det samfunnet man bygger – alle menn er tross alt sin egen mors barn, og følgelig har eller har hatt minst en viktig kvinne i livet sitt.

  Når det er sagt så er det få som er uenig i at man bør gjøre noe, men nøyaktig hva man skal gjøre er det ingen som kommer til å bli enig i da det til syvende og sist blir en avveining mellom sikkerhet og grunnleggende friheter. Eksempelvis så startet Saudi-Arabias forhold til det at alle kvinner skal være sammen med en mann når de er utendørs som et svar på at det da var vanlig å stjele kvinner mellom stammer som en måte å skaffe seg koner, og etter hvert glemte man hvorfor og det hele ble til noe vi i dag karakteriserer som utelukkende undertrykkende. Så hva er da det moderne alternativet?

  Radiomerking av utlendinger kan vi ikke gjøre gjøre fordi det for det første ville vært profilering og for det andre før eller siden vært utelukkende for den resterende delen av voldtektsmenn. Dette blir til radiomerking av alle norske menn, og fordi man ikke kan gå bort fra det samtidig som at vi skal ha likestilling så er plutselig alle i Norge overvåket. Informasjonen skal selvsagt ikke misbrukes, men plutselig så kunne det jo være lurt å legge inn noen unntak her og der for å ta terroristene… En definisjon som på få generasjoner kunne gli ut og omfatte alle som uttalte seg negativt om regimet. Dagens situasjon stinker, men slike alternativer kanskje i en enda større grad så da kan kanskje en økt fokus på natteravner og krisesentre være så langt som vi kommer på en stund.

  Null-toleranse og det å slå noen i hjel kunne kanskje vært et greit virkemiddel for å avskrekke noen, men det fordrer derimot at den som plukkes ut faktisk er den rette skyldige.Hva skjer da når broren din blir slått i hjel fordi han tilfeldigvis også oppholdt seg i samme bydel med en blå jakke? Tror kanskje slikt er best overlatt til politiet.

  Det vi derimot bør få på plass er at personer som er for syk til å sone faktisk er under kontroll fremfor å bli definert som for frisk til behandling, og ikke på gaten mens de gjenlever sine verste mareritt. Er mange tidligere barnesoldater som ble tvunget til å drepe foreldrene og så voldta nabojenta for å unngå å selv bli drept, og da blir grensen mellom skyldig og psykisk syk fort vanskelig å finne. Tragisk, men alene og sovende under jernbane-broen er definitivt ikke det rette stedet for dem uansett.

  På slike spørsmål er jeg stygt redd for at vi må velge mellom alternativer som er dårlige, dårligere og helt forferdelige. Hva vi ender opp med er det som definerer oss som samfunn.

  1. Hei Hvetebolle

   Hyggelig å se at du stakk innom igjen, og i tillegg kom et flott og saklig innlegg- eller kommentar. Det settes det stor pris på!

   Radiomerking høres ikke dumt ut, men lar seg dessverre ikke gjennomføre i praksis. Jeg tror de som voldtar rett og slett tror at det er greit.
   At det er ok å voldta, bare fordi at ofret er kvinne, dessverre så er det så mange menn som tror at de er verdt mye mer enn norske kvinner.
   Å banke opp forbryteren skjer nok ikke i Norge, men det skjer mange andre steder, også drap. Slike tilstander vil selvsagt gjøre det langt verre.

   Man kan ikke få lovløse tilstander.

   Vi som blogger, bør gjøre vårt for å hindre voldtekt med alle lovlige midler vi har til rådighet. En voldtekt er en for mye. Neste gang kan det være en som står deg eller meg nær. Da er enda et liv ødelagt.

   Takk for din kommentar

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.