Petter Northug er blant de mest omtalte idrettspersonligheter i både Norge og ikke minst i Sverige. Han er kontroversiell, fritt-talende og spenstig i sine uttalelser, får han inn et sleivspark mot svenskene så er dagen reddet.

Kongen er klar, både «Kungen, Kong Harald og Petter Northug er klar til et eventyrlig arrangement i Val di Femme fra 20. februar – 03. mars. Titusenvis av nordmenn er på vei, og Northug alene har den største fan-klubben en skiløper noengang har hatt støtte av i et mesterskap.

– Den svenske kongen, som er mest kjent for drite seg ut i nesten alt han foretar seg, syntes Northug så sliten ut, da det plutselig var en svenske som vant et skirenn, det første på veldig lenge. Northug svarte at han syntes at liksom-kongen hos søta bror ser minst like sliten ut.

Her er er låta alle svensker bør pugge før VM tar til:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LUtiIMZIVOU[/youtube]

Kanskje ikke så rart når 90% av det svenske folket heller ønsker Victoria som regent i Sverige, i stedet for ubehjelpelige Carl Gustav som har mistet all troverdighet blant sitt folk de senere årene.

Det 50. Ski-VM kan bli det beste norske noen gang.

Man skal være litt forsiktig med å være for kjepphøy, og gå for hardt ut da man kan bli oppfattet som selvgod. Hva kan man gjøre når våre beste kvinner og menn heter Petter Northug, Marit Bjørgen, Therese Johaug, Anders Jacobsen og Magnus Moan.

Etter VM i skiskyting kan man ikke annet enn å fortsette feiringen. Norge eier skisporten, i neste alle grener. Svenskene, ja hva kan man si. De får kanskje en bronse i løpet av VM?

Kong Carl Gustav bør ta sin krone og gå av, la heller skikongen Petter Northug ta over hele Sverige, han er allerede langt mer populær enn «Kungen» noen gang har vært.

Om du er i tvil, det er Norge som er favoritter, og vi vil nok en gang tapetsere pallen gjennom hele VM. Et VM i Italia som har fler nordmenn langs skisporet enn det er nordmenn igjen i hjemlandet.

Det er bare å glede seg!

Her er alle øvelsene gjennom to forventningsfulle uker.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/article16268222.ab

Tags: Konger Norge Sverige

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Her er vinnerne fra Vixen Blog Awards 2012

Noe overraskende for mange var det flotte Camilla Phil (34) som vant den gjeve prisen som årets blogger for 2012....

T-bane konduktør sa det mange mener, men ikke tør si

Når man ser på behandlingen av Rom-folket i Norge så er T-bane konduktørens melding både høflig og presis. «I don't want any gypsies...

Lukk