Kvinner sex-objekt mot sin vilje?

Så lenge det finnes menn og kvinner som begjærer kvinnekroppen, så vil kvinner i all overskuelig framtid være sex-objekt. Kvinner skal behandles med respekt og med ømhet. Likefullt vil de være offer for menns begjær slik det har vært gjennom mange tusen år. 

For lenge siden var det ikke så mange som brydde seg om hva kvinner sa. Kvinner var kun til for menns glede da vi bodde i huler og jaktet på maten med spyd. Den sterkeste tok seg til rette og valgte den kvinnen han fant fristende nok, gjerne flere på en gang.

Kvinner vil ikke være sex-objekt, de vil være selvstendige individer som har makt til å gjøre hva hun selv vil, både med kropp og karrière. Norske kvinner er som kjent både kloke, sexy, selvstendige og de styrer det meste selv. Faktisk mer enn hva mange menn gjør i et forhold.

Det gjør ikke kvinner mindre verdt som sex-objekt for det.

Emilie 12 Foto: Copyright Morten Pettersen

Alle heterofile menn ser på kvinner som en potensiell sex-partner om han finner henne attraktiv nok. Ikke hele tiden og hver gang, men ofte nok til at han satser på å komme ned i trusene hennes så snart sjansen byr seg.

– Hva hadde skjedd om menn sluttet å se på og begjære kvinnen? Menneskehetens eksistens ville bli satt på prøve innen kort tid. Vi formerer oss, vi velger å få barn, men slutter vi å ha sex stopper alt opp. Kvinner som begjærer kvinner kan selvsagt ikke oppnå å gjøre hverandre gravid, ikke i akten, men på papiret. Heldigvis.

Kvinner må finne seg i å være sex-objekt i mange generasjoner. Kvinner legger an på menn, en sjelden gang. Menn liker ikke å bli sjekket opp, fordi det er mannen som er jegeren, det er han som skal jage «bytte» slik menn jaget etter sin kvinne for veldig lenge siden.

Selvsagt blir ikke kvinner anno 2013 klubbet i hodet, dradd etter håret inn i nærmeste hule for å bli voldtatt i flere dager, slik de ble den gang. Men de blir jaktet på, sett på og begjært etter alle kunstens regler. Menn gjør det bare på litt forskjellig måte.

Kvinner som føler seg som et sex-objekt burde heller ha vært stolt enn forbanna, men det kommer av at de vil bestemme det meste selv. Også når hun skal få pikk. Det er i hennes fulle rett, men hun bør la menn få begjære henne så ofte som mulig.

Kvinner liker å være sexy, men de ønsker å være det på egne premisser. Uansett vil menn se på kvinner som et sex-objekt så lenge media setter fokus på kvinner når det skrives om sex. Porno-industrien har et fokus, nakne kvinner. Feil? Selvsagt er det feil, men hvordan kan dette endres? En omfattende holdningsendring for alle, noe som vil ta lang tid å endre.

Spesielt hos de fleste menn.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.