Lena Mari Edvardsen- jente med store baller!

Nylig gjorde hun et stunt de færreste supportere i England tør å drømme om. Hun tok på seg fotballdrakta til den verste erkerivalen til et Premier League lag, på erkerivalens hjemmebane. Folk har blitt drept av slikt på bal-løya tidligere.

Lena tok sjansen da hun som TIL supporter var på Tottenhams hjemmebane «White Hart Line.»

Lena er Arsenal-fan og tok derfor sjansen på å vrenge på seg favoritt-draka, men det var ikke lenge før vaktene kom og sa hardt i fra at det var lite smart. Et bilde rakk den flotte Tromsø-jenta å ta, det bilde har spredt seg på sosiale medier over hele Europa på rekord tid.

Mange Aresnal-fansen er henrykt over den flotte Tromsø supporteren som gjorde det mange fansen bare fantaserer om.

I England er fotball sterkere enn religion, hvis Lena reiser til pubene rundt Emirates Stadium, Arsenals stolte hjemme arena, vil hun kunne drikke gratis øl resten av livet om det skulle være ønskelig.

Gøy at nordmenn gjør seg bemerket på engelske arenaer, men her kunne Lena fått trøbbel. Bra hun fikk tatt bilde for her kunne hun både blitt slått ned og arrestert.

Vargas

 

2 thoughts on “Lena Mari Edvardsen- jente med store baller!

 1. Tror ikke denne frøkna helt vurderte hvilke alvorlige konsekvenser et slikt stundt fort kunne fått for hennes del. En stor del av Engelske fotbllfans er rabiate tullinger.

  1. Hei Joachim

   Hun kunne fort ha fått problemer ja, men slik er det med ungdom som liker å vise seg fram. Konsekvenser for de bildene de legger ut er det siste de tenker på.

   Engelske fans kan værer ille, men husk at det her går alle på kamp. fra nyfødt opptil pensjonister, de hardbarkede og lidenskapelige kan gå for langt i sin iver etter
   å markere sitt standpunkt.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.