Lilyhammer del II endelig i gang!

Første sesong sluttet med «Frank» Tagliano og Ingrid Olava, på Flamingo Bar i Lillehammer. Sesong to kommer til å fortsette å følge den lille byens største gangster. Nå kommer det fler krumspring fra Bruce Springsteens høyre hånd. 

En TV serie som har tatt verden, ihvertfall store deler av Norge med storm.

Klapperen har gått ned for for sesong to av Steven van Zandt-serien «Lilyhammer» som ble en suksess – både nasjonalt og internasjonalt.

Bakgrunnen for en strålende kritikken og det meget høye seertallet er det ikke lett å forklare. Folk flest forbinder fortsatt Lillehammer, som er der handlingen foregår- med OL i 1994. Det alene er neppe nok for suksessen alene.

Handlingen i serien, med kjeltringer, dum politi og bygdetullinger som bryr seg med det meste, appellerer åpenbart til det norske TV publikum.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=inv6nrqzNSo[/youtube]

Halvbroren-aktuelle Jon Øigarden har fått en rolle i den nye serien, i tillegg til Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth. Det vil gi enda en dimensjon i den meget populære «Lilyhammer»-serien.

Her til lands hadde «Lilyhammer» et snitt på hele 1 054 000 seere. I tillegg ble serien solgt til Netflix, som sørger for distribusjon til USA, Canada og Sør-Amerika.

Samt at den er solgt til Australia, New Zealand, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Sveits, Belgia, Nederland, BBC i England, Irland, Tyrkia, Russland, SVT i Sverige og Israel.

– Det vites ikke stort som hva som skal skje i sesong II, men det kan ha med at det vet ikke produsentene enda heller, da serien på langt nær er ferdig. Det som er helt sikkert, er at «Frank» vil være mer sentral enn noen gang.

Har du planer om å se sesong to av «Lilyhammer»?

Kilde: NRK.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.