Liverpool kan endelig slå tilbake

Liverpool vs Manchester United, de to store som elsker å hate hverandre. Kampen som må vinnes for enhver pris. Liverpool har satt kjepper i hjulene til Sir Alex mang en gang, men nå er det Evertons tidligere manager som er sjef for de røde djevlene.

En mann som aldri har vært populær på Anfield, en manager som heller aldri har vunnet der.

Gjør han det som manager for Manchester United? Neppe!

– Kampen i kampen, Suarez er ikke klar til storoppgjøret, han soner en karantene for å bite en motspiller. Han skulle nok gjerne ha møtt sin tidligere kamphane Evra på en slik dag, men de kan møtes i Ligacupen 23. september. Kampen i kampen står mellom gigantene som løper ut på banen kl 1430 norsk tid 1.september. De 11 som skal representere sitt lag for den viktigste kampen å ikke tape, for begge lag.

Wayne Rooney er ikke klar til kamp, han kolliderte med egen medspiller Phil Jones og fikk et slag i hodet. Et skudd for baugen for David Moyes. Han må stole på at Robbin van Persie spiller sin beste kamp på lenge.

Kampen mellom Liverpool og Manchester United har alt. For fansen er dette kampen som må vinnes, dette er langt mer enn en kamp om tre poeng. Dette er en kamp som har hatet i seg, en kamp hvor alt kan skje. Drama, følelser, gule og røde kort, tårer, fantastiske mål og jubelscener man ellers sjeldent ser på en fotballbane.

Aldri synges «You’ll Never Walk Alone» så inderlig, så høyt og med et større begjær enn akkurat mot Manchester United.

Dette er gigantenes møte.

Liverpool kan endelig slå tilbake, de kan vinne mot Manchester United. David Moyes kan få en slitsom søndag på Anifeld med sitt lag.

– Siden Premier League startet i 1992 har lagene møttes hele 42 ganger. United har vunnet 23 ganger, Liverpool bare 11 og åtte har endt med uavgjort. Enda en grunn til at Liverpool-spillerne kommer til å spille med hjertet utenpå drakta. En svært tøff kamp for begge lag, en seier betyr kanskje aller mest for det respektive lags fans verden over, også i Norge er dette en stor prestisje-kamp.

En helt og en syndebukk skal kåres. The winner takes it all!

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.