Luftangrepet på Syria er snart i gang!

Syrias president Bashar al-Assad bør begynne å tenke over hva han holder på med. Nå står verdens største og sterkeste styrker på dørterskelen til Syria, klare til å angripe. Først og fremst fra lufta. Assad kommer ikke til å ha noen sjanse til å forsvare seg nevneverdig.  

Borgerkrigen i Syria tok en ny vending nylig da det viste seg at Assad-regimet skal ha brukt livstruende kjemiske våpen som skal ha drept mange sivile. Tålmodigheten er nå slutt fra omverdenen som burde ha reagert på denne svært brutale nedslaktingen fra regimet.

Assad er blant de verste diktatorene som er igjen på kloden. Han slakter ned sitt folk i et desperat forsøk på å få beholde styringen. Hans sager er snart talte, både som president og som menneske. En gal manns handlinger må få konsekvenser når han bruker verst mulig våpen mot sivilbefolkningen i landet.

Foto: «USS Harry S. Truman» Foto: pogoprinciple.wordpress.com

 

– Syria har et veldig godt luftforsvar, i stor grad basert på russiske våpen. De kan kanskje skyte ned kryssermissiler, men det forestående angrepet, styrt av USA , Nato Frankrike og Storbritannia vil komme fra svært stor avstand, det vil gjøre det svært vanskelig å forsvare seg.

Angrepet på Syria vil komme i form av bla. bruk av Tomahawk-raketter som har en rekkevidde på rundt 2000 kilometer, og de fire destroyerne i Øst-Middelhavet er innenfor rekkevidde. Blant annet skal det amerikanske hangarskipet «USS Harry S. Truman» være på vei til området. Et fryktinngytende syn.

– Et angrep vil primært være et forsøk på tvinge Assad til forhandlingsbordet, ikke på å løse situasjonen militært. Syrias leder vil nok ikke snakke med noen, han vil aller helst drepe flest mulig.

Nok er nok!

 

Vargas

2 thoughts on “Luftangrepet på Syria er snart i gang!

 1. At noe må gjøres ang. Syria. Det er jeg helt klar på. Men, jeg tviler sterkt på at det vil hjelpe å krige mot krig. Det er jo på en måte det samme som å knulle for jomfrudom.. Ikke noen lur ide..

  1. Hei Hild

   Så hyggelig å høre i fra deg!

   Jeg er enig med deg at det aldri er smart med å svare med krig. Men nå kan ikke flere uskyldige
   kvinner og barn bli drept pga en gal manns handlinger. Han må stoppes med harde midler.

   Etter mitt syn, er det riktig av USA og dere allierte å bombe terror-regimet sønder og sammen.

   Takk for din kommentar!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.