Luis Suarez er ferdig i Liverpool!

Uansett hvilke ferdigheter man har, han kan ikke ikke bite en annen spiller uansett nivå- Luis Suarez (26) er spiss i en av verdens største fotballkubber, og har gjort det før. Han bør selvsagt sparkes på hue og ræva ut av Liverpool.

– Liverpool møtte Chelsea i en av de siste og viktigste kampene i årets Premier League sesong. Det er da det skjer, Luis Suarez, en av verdens best betalte spiller velger å bite seg ut av krisen i det han setter tennene i Chelsea-stopper Branislav Ivanovic (29), som vrir seg løs i voldsomme smerter.

Ingen spillere i noen liga kan starte sitt eget regleverk der det å bite en motspiller kan aksepteres på noen måte noen gang. Dette må det selvsagt settets en brutal stopper for ved å utestenge spilleren fra Uruguay, som paradoksalt nok kan bli året spiller i Premier Leauge, resten av sesongen.

TV-bildene sier det meste og kan ikke bortforklares på noen måte.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yPOwzpTT2So[/youtube]

Sannsynligvis har Luis Suarez spilt sin siste kamp for Liverpool.

Liverpool-manager Brendan Rodgers var naturlig nok forsiktig med å uttale seg etter kampslutt, men gikk langt i å si at hendelsen vil få konsekvenser. Klubbens administrerende direktør, Ian Ayre, ha utsatt en reise til Australia, slik at han selv kan håndtere situasjonen fremover.

– Spilleren selv har beklaget, beklaget og beklaget. Det spiller liten eller ingen rolle. Han vet hva han har gjort, det var en bevisst handling og han satte tennene i en spiller fra et konkurrerende lag, som han har gjort tidligere.

Da spilleren fra Uruguay spilte for Ajax gjorde han det samme og fikk 7 kamper karantene, men det var altså i de nederlandske æresdivisjon. Det er langt strengere regler for å ikke oppføre seg som folk i England.

Liverpool FC er i et forferdelig vanskelig dilemma, men har selvsagt intet annet valg enn å kanselere Suarez´s kontrakt umiddelbart. Dette kan ikke FA siite å se på, straffen vil bli knalltøff, og spillerens arbeidsgiver kan ikke akseptere å arbeidstakere som biter andre spillere.

Barn på 3 år i barnehagen biter kanskje, men ikke profesjonelle fotballspillere med flere hundre tusen kroner i lønn pr uke.

Luis Suarez har dummet seg ut, han er en skam for sin klubb og bør ta sin straff på strak arm. Om han viser seg som en mann i den henseende er heller tvilsomt. FA, det britiske fotballforbundet er tvunget til å ha en nulltollersanse fot biting på sine kamper.

Liverpools toppscorer har scoret for siste gang for en av verdens største klubber, pga verdens dummeste forseelse.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article16643030.ab

 

6 thoughts on “Luis Suarez er ferdig i Liverpool!

 1. Selvfølgelig forsvarer jeg ikke slik oppførsel!! Men så du det overfallet denne negeren på Haugesund hadde på Rosenborg spilleren i går? Det var faktisk mye verre.
  Woves tapte igjen!! Ennå godt at TV 2 sport ekstra sender kamper fra leauge 1.

  1. Wolves rykker ned dessverre, om de er verdt å se på kan vel diskuteres!
   Det er en katastrofe, og helt ubegripelig. Årsaken etter min mening er det faktum at
   Ståle Solbakken fikk sparken. Wolves overlevd med han som manager.

   Trist, bare trist å være Wolves-fan for tiden!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.