Programmet der mennesker bretter ut sitt økonomiske mislighold til alle som ønsker å se, peke å le. For de aller fleste kan det gå til helvete noen ganger, rent økonomisk, men deltagerne på «Luksusfellen» åpner ikke regningene, men bruker alt av penger de får tak i, i tillegg tar de opp nye kreditt-lån til skyhøy rente når kontantbeholdningen er brukt opp.

Forkastelig underholdning eller rett og slett et bevis på at svært mange mennesker ikke forstår viktigheten av å ta ansvar for eget forbruk?

– TV3 har hatt suksess med denne serien og sender den niende sesong av «Luksusfellen» og det mangler ikke på oppdrag. “Å havne på «Luksusfellen” er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer.

TV-kanalen har et sterkt lag av erfaren ekspertise som kan fortelle deltagerne hvor det har gått galt. De fleste er like sjokkerte over eget forbruk når de får se de faktiske tall, like sjokkerte som TV-seerne som rister oppgitt på hodet. «Er det mulig?» Ja, det er det faktisk.

Foto: TV3.no

Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer «Luksusfellens» eksperter til unnsetning.

«Luksusfellen»-ikon og økonom Hallgeir Kvadsheim er tilbake, og sammen med nyervervet psykolog og ekspert Jonas Bakkevig, skal Silje Sandmæl, Christian Vennerød, Cecilie Lynum og Magne Gundersen nok en gang styre den økonomiske skuta på rett kjøl.

Har du en så skakk-kjørt økonomi at du er i tenkeboksen om du kanskje skal sende inn en søknad til ekspertene i TV3, eller har du full kontroll over din privat økonomi?

Premiere på «Luksusfellen» er 21. august og hver onsdag kl 20:30 utover høsten og vinteren.

 

Vargas

 

Kilde TV3.no

Tags: Luksusfellen

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pierce Brosnan tok med seg sin frodige kone på stranda…

Det førte til mer enn 1100 kommentarer der artikkelen er skrevet i MailOnline, en av verdens største nettaviser. Kommentarene handler om...

Gratulerer med dagen Mette Marit av Norge!

19. august 1973 ble hun født. Norges neste dronning. Alenemoren fra Kristiansand som tok Haakons hjerte og som ble hele...

Lukk