Manchester-derby, en takk for sist fra United?

Manchester gigantene braker sammen og det er tid for payback time for de røde djevlene. De hadde seriegullet langt ned i lommen da «Aguero» dukket opp og banket inn et helt avgjørende mål på overtid i siste kamp forrige sesong. 

En avslutting på en sesong du garanter aldri vil se igjen. ALT, ble avgjort på overtid i siste kamp av sesongen. Hva det betydde for City- supporterne kan du bare forestille deg, men det kommer ganske tydelig fram i denne videoen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pKF-thvlT6A[/youtube]

Dette husker selvsagt alle spillerne og United-fansen som vil bruke nettopp denne kampen, til å hedre sine egne og helt sikkert «mobbe» mesterne. Det vil bli stemning på Old Trafford når Sir Alexs gutter skal sette gigantiske bolter i Citykista.

Manchester United har spilt 30 kamper og vunnet 25, intet annet enn svært imponerende.

Roberto Mancinis lag har ikke hadde det samme trykket som i gullsesongen, de har gitt bort alt for mange poeng på bortebane der de har 7 seire, 5 uavgjort og 3 tap, det er 19 poeng bare der alene som de har avgitt til sin erkerival. Da kan det ikke bli gull.

For de som tror at det fortsatt er håp for Manchester City er det bare en ting å si- beklager, det er kjørt i år. Kun et lag har hatt stabilitet, og det er laget fra «Theatre of dreams». De kommer til å starte feiringen tidligere enn noen gang før.

Med seier mot City kan de sette Champisen på kjøl.

Fotball er ikke et spill på liv og død, det er så mye mer alvorlig enn som så. Livet har en større betydning for alle som elsker fotball, engelsk fotball.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.