Margareth Berger et perfekt kvinne-ideal med timeglassfigur

Fantastisk flott Margareth Berger med en eventyrlig kjole, i en sexy og frodig kropp. Grand Prix vinneren har formene på plass, det er bare å håpe på at norske unge jenter og andre kvinner ser hvor flott hun er.

– Nettopp slik skal en kvinne kle seg, og tørre å vise seg frem. Norges flotteste kvinne, med de perfekte hofter. Margareth fortjente å vinne med «I Feed You My Love». Det er itillegg viktig å sette fokus på at kvinner med former også er sexy. Veldig sexy.

– De fleste menn vil heller ha en blid, omgjengelig og frodig kjæreste med noen kilo for mye, men som er villig til å bidra der behovet melder seg i dagens hektiske hverdag, der alle brikker skal falle på plass i familiens puslespill.

De som har noen kilo ekstra må ofte innom butikker og kjeder tilegnet frodige damer som har større rumpe, frodigere lår og større pupper enn sine venninner. Det er ikke alltid like lett.

Kostymedesigneren i NRK satte Margareths kjole sammen fra mange forskjellige andre, sånn at den ble helt unik, akkurat perfekt til artistens flotte, frodige og veldreide kropp.

   Margareth Berger ( 27) Foto: Seher.no

Selvsagt kan tynne jenter være både huslig, pene og blide de også, men problemet med kvinner som ofte får høre at de er flotte, sexy og har en etter alle solemerker, “perfekt” kropp, kan lett få i overkant mye selvtillit.

For disse kvinnene betyr utseendet alt, og da kommer det aller meste i andre rekke.

– Hovedpoenget i dette innlegget er å gi store frodige og sexy kvinner litt selvtillit. De fortjener å høre at det er mange menn som langt på vei ønsker å være sammen med en kvinne som er fornøyd med det hun ser i speilet, enn en som alltid er misfornøyd, men allikevel kommer inn i de klær hun kjøper uten problemer.

De fleste husker sikkert den litt beskjedne trønderjenta med det store smilet fra IDOL 2004. Nå er det en flott voksne kvinne som feide all motstand til side, og skal representere Norge i Slagerfestivalen i Malmø 18. mai.

Måtte hun kline til å vinne det hele til stor jubel for alle nordmenn som vet å sette pris på en vakker kvinne med fantastisk stemme.

Heia Margareth!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.