Marion Ravn angrer bittert på bruddet med Marit Larsen

De fleste tror de kjenner historien som hvit og svart, en uskyldig part og en som dolker sin venn i ryggen for platekontrakt, millionavtale, berømmelse og rikdom. Marion Ravn (29) ligger fortsatt søvnløs av og til grunnet bruddet.

I TV2s suksess-serie «Hver gang vi møtes» får vi høre hva som egentlig skjedde og hvorfor.

M2M var gruppen som ville prøve lykken i USA, alt så veldig bra ut, men plateselskapet har makt, og når de mener nok er nok, så er det bare å reise hjem. De to bestevennene hadde vokst opp sammen, og ønsket være et band så lenge det var gøy.

Bruddet var uunngåelig.

Plateselskapet Atlantic Records ønsket å satse på Marion alene. Hun fikk tilbud om en platekontrakt på en verdi rundt 20 millioner korner, dette skulle gå til den unge norske artisten en pang-start, til Marions første singel som solo-artist og til å promotere henne i hele USA.

Dette kunne hun ikke si nei til, all den tid plateselskapet kunne nekte Marion å gi ut musikk, og spille med andre artister da de hadde hennes signatur på kontrakten fra M2M tiden som fortsatt var gyldig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ncqrkMNjPao[/youtube]

Marions udiskutable suksess er selvsagt duetten med selveste «Meat Loaf» og hiten «It’s All Coming Back To Me Now». Som soloartist slo smellvakre Marion gjennom med  «Here I am» på albumet med samme navn i 2005.

– Sommeren 2002 var mediene fylt med historier om Marion Ravn, som virket strålende glad for å ha fått tilbudet om en millionkontrakt.  Alt ble helt feil. Jeg hadde tatt på meg en maske som virket helt feil i situasjonen vi var i, forteller Marion Ravn i «Hver gang vi møtes».

Overskriftene lød «Alt skal bli bra», «Marion sørger ikke over M2M» og «Føler intet vemod». Det stemte veldig feil med fakta.  Til TV2 forteller Marion at hun angrer hver eneste dag for bruddet med Marit Larsen og gruppen de etablerte sammen M2M.

Marion har hatt masse oppdrag i tiden etter at hun kom hjem fra USA. Hun har IDOL-dommer og sommer i X-Faxtor. I fjor gav hun ut singelen «Colors Turn to Grey».

Marion Ravn skal gifte seg med sin kjæreste Andreas Ygre Wiig (31), kirkebryllupet skjer i mai.

«Hver gang vi Møtes» går på TV2 lørdager 21:40, og er et av de mest populære TV-program uansett kanal denne vinteren.

Kilde:TV2.no

Vargas

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.