Marit Bjørgen tilbake med seier!

Rognes-ekspressen er tilbake. Marit var bare en outsider, Kowalczyk og Johaug favoritter på det klassiske løpet i vakre La Clusaz i Frankrike. Den polske jenta hadde smurt seg bort, men tok en sterk tredjeplass. Therese Johaug tok 2. plassen. Marit Bjørgen er for alvor tilbake med seier.

Marit Bjørgen er Norges mest populære idrettsutøver. Hun vinner på bestilling og er best i verden på ski. Hun er allerede mange millionær, men vil ha mer. Ikke bare for pengenes skyld selvsagt, men for nye medaljer, heder og ære.

De som har fulgt Marit Bjørgens karriere vet at det ikke alltid har vært slik. Den bom-sterke sør trønderen var så vidt ved å legge skiene på hylla for noen år siden. I VM-duatlonen 21. februar 2009, da hun var sjanseløs og skjønte at nok et mesterskap ble mislykket.

Hun gråt og gråt og var så bunnløs fortvilet. Der og da bestemte Rognes-jenta seg for å endre på ting. Det ble redningen. Mange husker sikkert hvor glad Marit var da hun endelig kom tilbake.

Hun endret treningsopplegget og ble sesongen etter igjen verdens beste kvinnelige langrennsløper med tre gull fra Vancouver-OL.

Nå ser det ut til at Marit Bjørge igjen er i knallform etter oppholdet hun fikk, noe ufrivillig pga ujevn hjerterytme.

Om noen få uker er det VM i Val di Femme.

Marit Bjørgen vil mer enn gjerne vinne de løp hun skal gå og vil med et eller fler gull i VM bli historisk, som mest vinnende skiløper i verden på kvinnesiden.

Selv om hun ikke skulle vinne i VM, vil Marit Bjørgen være den aller mest populære idrettsutøveren i Norge. Fordi Marit er den fantastiske jenta hun er.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article16096800.ab

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.