TV2 ligger ikke på latsiden når det kommer til publikumsfrieri, Reality-TV, og konkurranse preget TV produksjon. som kan være med på å forandre deg og ditt liv i lang tid.

HER ER PÅMELDINGSSKJEMA

The Voice er et nederlandsk sangtalent-konsept for TV. Konseptet går ut på at fire mentorer skal velge hvilke deltagere de ønsker å ha på sitt lag uten å se dem først. Alle mentorer har åtte deltakere hver, hvor de så skal elimineres ned til fire hver ved å synge samme sang i dueller mot hverandre, og så skal seerne velge hvem som vinner av de siste 16 deltakerne.

Nå er det mulig å melde seg på i «The Voice» som skal i gang med sesong to i løpet av høsten 2013. Vinneren får en platekontrakt med Universal.

I fjor var det artistene  Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche som var mentorer for deltakerne i den meget populære talentkonkurransen.

Vinneren ble Martin Halla (24) som hadde Magne Furuholmen som sin mentor. Martin ble avvist da han prøvde seg i IDOL for et tre år siden, da blant andre Jan Fredrik Karlsen mente at Hallas stemme ikke holdt mål.

Så feil kan man altså ta.

Martin Halla fra Aurskog slapp nylig singelen «Illuminate the sky», en helt annen type låt enn det som kjennetegner Hallas særegne, lyse og melankolske stemme. Man kan godt si at artistkarrièren er helt i startgropen, og at man vil høre svært mye fra den sympatiske 24 åringen.

Martin Halla

Her er de byene du finner «The Voice»- sirkuset i tiden som kommer, sørg for å melde deg på allerede i dag.

Tromsø 11. mars

Trondheim 12. mars

Bergen 18. mars

Oslo 20. mars

Oslo 21. mars

Hvem som skal være mentorer for den nye sesongen er foreløpig ikke kjent. Man må regne med at disse er av minst like bra kaliber som de artistene som var med i fjor. Det finnes ingen regler for at det må være artister.Det kan selvsagt være andre dyktige personer med musikk som sitt virke, som kan gjøre en ypperlig innsats som dommere.

– Det er ingen øvre aldersgrense i det «The Voice», man må være 18 for å delta. Noe som tyder på at det er eldre og mer erfarne artister man leter etter her enn i IDOL, der nedre aldersgrense er 16 år, og øver er 35 år.

Går du med en artist i maven, da er det bare å gjøre drøm til virkelighet nå.

HER ER PÅMELDINGSSKJEMA.

Kilde: TV2.no

Vargas

 

Tags: The Voice, TV2

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«Hver gang vi møtes» er underholdning på ypperste nivå

TV2 har muligens også stjålet dette konseptet fra andre TV kanaler, men det gjør absolutt ingenting. Norges ypperste artister gjør alt de...

Single har like mye sex som de i parforhold

Er du singel så har du frihet. Er du i et forhold har du en begrenset frihet til å sjekke...

Lukk