Menn er kvinner på et tidlig stadie i mors liv

Forskere har funnet ut at spedbarn, født som gutter- er jenter på et tidlig stadie som foster. I de 4-5 første ukene av fosterstadiet er altså alle samme kjønn. Og det som jente. 

Føler du de feminine trekkene du egentlig alltid har hatt?

Forklaringen ligger i kromosomene våre, som vi arver fra foreldrene våre, og som bærer genene våre. Kvinnene har to X-kromosomer, mens menn har ett X-kromosom og ett Y- kromosom.

Det finurlige er at Y-kromosomet blir først aktivert etter de første 5–6 ukene av fosterstadiet. Før det utvikler alle seg som kvinner, noe som også er grunnen til at menn har brystvorter.

Mange menn verden over har nok brukt time etter time på  å fundere over hvorfor de har brystvorter, du ser de for deg der de står i speilet og studerer seg selv?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z1Kdoja3hlk[/youtube]

Når man får slik info så begynner man å tenke over hvor tilfeldig ting kan være. Se for deg de tøffeste og kjekkeste menn du vet om, litt merkelig at samtlige kunne vært kvinner i stedet.

Kan det være derfor det er jevnt over akseptert at kvinner finner andre kvinner, mens det fortsatt er svært tabu at menn finner en annen mann, ihvertfall i deler av verden er det jo fortsatt slik.

Kvinner og menns kjønnsdeler er jo svært forskjellig, faktum er at det skjer en enorm endring med fostret på svært tidlig tidspunkt, og innen 7 uker har det blitt et kjønnsbestemt foster.

Menneskekroppen er uten tvil verdens fineste instrument, ta godt vare på deg selv. Du vet du er helt unik, ikke sant? Mann eller kvinne spiller ingen rolle.

Kilde: Forskning.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.