Michael Jacksons ettermæle et sørgelig kapittel om dop og småbarn

King of pop selveste Michael Jacksons glansbilde har blitt sørgelig falmet etter hans tragiske og så alt for tidlig bortgang, 25. juni 2009. bare 50 år gammel. Verdens største artist var borte for alltid.

Minnet om Michael Jackson vil leve evig Foto: ghigoski

– En verden var i sjokk, men historiene vi har fått i ettertid har også sjokkert flere enn hans millioner av fans. Under den kommende rettsaken mellom Jackos familie og AEG LIVE, som skulle arrangere de mye omtalte 50 siste konsertene Michael skulle holde i London, rett før han sin plutselige død. Vil det på ny komme opplysninger som ikke akkurat er med på hedre superstjernen minne.

http://www.youtube.com/watch?v=-FTbC5QpcfI

Heller tvert i mot, dessverre. Hans ekskone Debbie Rowe (54) vil fortelle hva hun visste om livet til sin eksmann de årene de levde sammen som par. ( 1996-1999) Sammen har de så vidt man vet tre barn sammen. Prins Michael (16) Paris (15) og Blanket (11) Hun kommer ikke til å spare på kruttet, et liv med dop, dop og atter dop vil komme for dagen.

– Et liv med rus, både narkotika, alkohol og sterke medisiner ser ut til å ha vært hverdagen til musikk-geniet Michael Jackson. Hans datter Paris skal angivelig har forsøkt å ende sitt liv, og er fortsatt under kyndig psykiatrisk behandling.

Bilder publisert fra det rommet MJ ble funnet bevistløs og senere døde, viser helt tydelig at det er noe som ikke er normalt. Bilder av småbarn er en av mange ting som setter mange spørsmålstegn ved pop-kongens liv. Oksygentanker, medisiner i alle fasonger, både flytende og i tablett form. Det er helt åpenbart at King of pop var avhengig av noe.

Var han egentlig en pedofil, narkoman som ikke kunne holde seg i skinnet, og som i tillegg visste at han snart skulle dø? Flere som stod Michael Jackson svært nær, påstår at artisten var svært syk i lange perioder på slutten av sitt liv.

Om det er hold i alle ryktene, eller om det er misunnelse eller ondskapsfullt sladder vil vi kanskje aldri få svar på. Mannen det handler om er heller ikke tilgjengelig for å forsvare seg.

– Et liv, et menneske som har gitt oss det beste av det beste av musikk og dans, musikk som kommer til å leve i mange hundre år. Michael Jackson kommer til å bli stående som den ene. Han som leverte magi til oss alle.

Det er kun trist at minnet om verdens entertaineren, Kongen over alle konger innen R&B og pop vil være et sørgelig kapittel og en parentes de fleste av hans fans ikke ønsker å huske. Musikken hans derimot, den er allerede for det neste århundre og kommende generasjoner.

Du vil aldri bli glemt Michael!

Vargas

 

2 thoughts on “Michael Jacksons ettermæle et sørgelig kapittel om dop og småbarn

 1. Tror mye av dette er bare tull og oppspinn/ ondsinnet sladder for sånne ting selger vet du for han var så stor stjerne. Han virka på meg å være utrolig naiv og veldig uheldig med mange rundt seg som ville utnytte og presse han for penger. Har et veldig godt inntrykk av han som person utfra det jeg har sett fra dokumentarer og foolk som kjente han har fortalt.
  ufattelig tragisk han døde så tidlig. Er nok ikke lett å være så stor stjerrne med alle som vil utnytte deg og ha en bit av deg.
  Det er en kynisk industri. Veldig synd…
  men musikken hans lever videre for alltid….
  vennlig hilsen Liv Grete

  1. Hei Liv Grete

   Så hyggelig å høre i fra deg.

   Må innrømme at jeg er veldig enig med deg, og ikke minst at det var så tragisk at MJ gikk bort så alt for tidlig.
   Husk at det har vært rykter i mange år om hans higen etter små barn, men som du sier- det kan også være rykter.

   Heldigvis lever Michael Jacksons musikk lenge lenge.

   Takk for din kommentar, og kom gjerne tilbake.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.