Britney Spears trakk til seg det meste som kan gå og krype av kjendiser og de som gjerne ønsker å være kjendiser, da hun nylig hadde en konsert på MGM Grand Hotel og Casino i Las Vegas. Der visste Miley Cyrus (21) seg sammen med sin ny flamme, skuespilleren Kellan Lutz (28).

Skuespilleren fra Dakota er mest kjent for rollen som “Emmett Cullen” i Twilight-serien.

– Kellan og Miley kysset og visste for alle som var til stede på Britneys show at de to var vilt forelsket. Bilder publisert i fra konserten viser at den amerikanske superstjernen flørter med et par menn til i det hun danser på bordene i festlokalet. Miley og hennes følge av vakter og venner skal ha blitt snakket til av hotellets sikkerhetsvakter for sin oppførsel.

I følge vitner skal Miley ha vært roligere enn på tidligere fester og forlatt konserten før den var ferdig, sammen med sin nye flamme, Kellan Lutz. Unge Cyrus var forlovet med Liam Hemsworth (23), men paret gikk fra hverandre i september i år.

– Hun ble kjent gjennom sin rolle som Miley Stewart i Disney Channel-serien “Hannah Montana”, som startet i 2006. Cyrus har spilt inn musikk for serien, og i 2007 signerte hun Hollywood Records for en solokarriere. Siden har det gått bare en vei for flotte Miley.

I en alder av 21 år er hun på linje med Rihanna, Britney Spears og Madonna i antall solgte album og inntekt på sin karriere. Om all den negative omtalen det siste året,  har påvirket hennes popularitet er vel heller tvilsomt.

Skulle Miley og Kellan bli et par med seriøse hensikter om å forbli sammen, vil dette være et av de mest celebre på lik linje med  Kim Kardashian og Kanye West.

På sin kommende verdensturné kommer den unge superstjernen til Norge.  – Turnéen, som er produsert og promotert av Live Nation kommer til Telenor Arena 28. mai 2014. Med «We Can´t Stop» og «Wrecking Ball» har Miley blitt satt i heftig radiorotasjon her hjemme i Norge, og albumet gikk rett inn som  nr 1 på VG-lista da det ble sluppet 7. oktober i år.

Bestill dine billetter i tide på Billettservice.no 28. mai neste år står superstjernen på scenen i Telnor Arena, der bør selvsagt også du være.

Foto: Flickr/ YazzyG

Vargas

Pin It on Pinterest