«Monsen på Villspor» med Anne Rimmen!

Lars Monsen (50) er fortsatt ikke helt frisk etter å ha blitt bitt av Flått der han fikk den fryktede infeksjonssykdommen «borreliose.» Nå er han ikke verre enn at han kan begynne med ny prosjekt.

– Om du ikke vet hvem Lars Monsen er, så kan du slå opp ordet «tøffing,» eller Google etter M.A.N.N, ingen er mer mann enn han. Jager svart bjørn i Alaska, drar hundesleden selv når hundene hans ikke gidder lenger, og han har gått Canada på tvers tre ganger.

Du kødder ikke med Lars Monsen, selve symbolet på den tøffest av de tøffe.

Foto: Flickr/  Stian Eikeland


– Nå skal han altså i gang med nytt konsept, som bare noen få kjenner til. Det vi vet er at NRKs Anne Rimmen (31) skal være med som programleder som skal sy det hele sammen, slik bare hun kan det.

Rimmen er aktuell som en av syv programledere fra sommerens vakreste eventyr, NRKs jubileumstur langs Norskekysten med MS Sjøkurs. Det var i Sommeråpent fra nettopp denne reisen, TV-programmet ble presentert da Lars Monsen og hans kjæreste, Trine Rein var gjester.

Programtilbudet denne høsten er allerede imponerende, nå har NRK enda et solid kort på hånden som helt sikkert vil få mange fornøyde seere.

«Monsen på Villspor» har også med seg regissøren fra «Ingen Grenser» Håvard Jensen, som vant flere priser etter å ha fått eventyrlige seertall og stor oppmerksomhet.

Lars Monsen hadde med seg til dels svært handikappede mennesker på krevende turer i fjellet, der flere av deltagerne i ettertid har blitt profilert i media som de ekte heltene.

Villmannen Monsen kan tur, og han kan TV, det er all grunn til å ha høye forventninger til «Monsen på Villspor.»

Programmet har premiere lørdag 22. mars 2014.

Vargas

 

8 thoughts on “«Monsen på Villspor» med Anne Rimmen!

 1. Lars Monsen har da vitterlig ikke borreliose? Han har fått diagnosen via alternative behandlere som bruker testmetoder som er vurdert som upålitelige, og derfor ikke benyttes av helsevesenet. Han har selv blitt testet innenfor helsevesenet, hvor de ikke fant noen antydninge på borreliose.

  1. Hei Henrik

   Om man har blitt syk av flåttbitt, hvilket Monsen selv tror han har blitt, så er det borrelia smitte som har gjort mannen syk. Så kalt Borreliose. Om han ikke er sjekket grundig nok er en annen sak. Selv er han sikker på at det er flått som er årsaken til hans langvarige sykdom. Altså Borreliose.

   Vargas

   1. De færreste blir syk av flåttbitt, og det er enkelt å behandle og påvise borreliose. Monsen har testet dette hos helsevesenet og fått negative testresultatet på borreliose.

    I ettertid har han oppsøkt alternative behandler som via dokumentert inneffektive metoder har diagnostisert han med borreliose.

    Det er altså lite, eller ingenting som antyder at Monsen har borreliose. Monsen har i gen forutsetning til å selvdiagnotisere seg med borreliose.

    1. Hei Henrik

     Som sagt, det er Monsen selv som har hevdet at han har blitt bitt av flått, og at det er det som er skyld i at han har blitt syk. Det stemmer at de færreste blir syke, men det stemmer slett ikke at det er lett å stille en diagnose på Borreliose, det kan det ta uker før man får sikkert svar på.

     Monsen har etter all sansynlighet fått denne sykdommen via flått-bitt, en sykdom som behandles med antibiotika, men sykdom er latent i kroppen livet ut.

     Vargas

     1. Sykdommen behandles med en kort antibiotikakur. Monsen har nå gått på det i månedsvis uten bedring. Han har neppe borreliose.

     2. Feil igjen Henrik!

      Sykdommen behandles helt opp til 10 dager, noen ganger med antibiotika intravenøst, for å være sikker på å få kontroll på den lumske borreliose.
      Sannsynligvis er det smitte via et flåttbitt Lars Monsen er blitt syk i fra, som han også hevder selv.

      Vargas

  1. Artig at du ligger våken og bekymrer deg for dette fortsatt Henrik. Monsen vet nok best selv hva som plager han. Du er som kjent ingen ekspert på Verken borrelia eller flått-bitt, er du vel?

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.